| Acoco a întrebat:

Cred ca toate avem problema asta, sunt convinsa de acest lucru!
Toate fetele, si-ar dorii sa aiba o relatie lunga cu un baiat pe masura ei
Inrebarea mea este ( DOAR PENTRU BAIETI ) : cum am putea face (noi fete) sa fim mai atragatoare si aici ma refer la:
1. cum ar trebui sa se comporte o fata?
2. cum ar trebui sa arate?
Va rog, seriozitate. Si cat mai MULTE detalii. Dau funda raspunsului adecvat :*

Răspuns Câştigător
| relian a răspuns:

Trebuie sa fii, sa arati, sa te porti asa cum un baiat ar dori, dar asta dupa ce el va stii exact ce vrea de la o fata.Ca baiatul si asta este valabil sin cazul fetelor, deci ca sa stii cam ce fata ori baiat iti este pe plac trebuie sa faci sa ai zii cum vrei ceva experienta.Si asta se capata in timp, ba unia realizeaza dupa f multi ani ca de fapt el cam asa dorea o tipa sau ea in tip.Si asta poate dupa ce unia s-au casatorit chiar.Mai este situatia si este f des intilnita in care ea sau el stie cam ce cauta dar na gasit, asa ca ia ce i se ofera la mom ala, iar cind apare persoana visata gata esti lasat, lasata.Insa experienta iti arata cam ce persoana doresti sa-ti fie alaturi.Asa la prima vedere, strigare spui da imi place tipa sau tipu' asta gata incerc.Deci incerci, incepi sa o sau sal cunosti, dar asta nu inseamna gata el sau ea e aleasa\ul.Aici e vorba de sex, de comportament etc care si pentru tine sint necunoscute car trebuiesc invatate.Ca urmare nu poti spune asa rapid el este.Mai ales in cazul astor tineri.Asa un barbat cu exp sau femeie cu exp stie cam ce isi doreste, dar sin cazul lor este nevoie de ceva timp sa vada cum este celalalt, deci sa experimenteze, sa faca practica de care o fi, de care se face.Cam asa stau treburile cu oamenii.Dar in general mai toti cauta femei frumoase, sau dragute, ca de altfel si voi fetele vreti barbati vedete, barbatinsarate bine la fata, ori barbati cu bani.
1.cum sa se comporte o fata? Normal, natural, asa cum se comporta ea de obicei. Daca incerci sa te porti altfel se obsv imediat si o sa fii perceputa si etichetata stiu si eu cum.Ca si pentru tine si baietii cauta o fata cun anumit comportament, deci fiecare are preferinte, nu este ceva batut in cuie.
2.cum sa arate o fata? Si aici vorbim de acelasi lucru.Fiecare persoana este atras de o alta dar diferit, fiecaruia ii place altceva la o fata.Acum ca sint si fete care ar place oricarui baiat la prima vedere sint, dar cite? Putine si ca urmare baietii cauta fete car sa le fie pe plac real nu vise.Cei mai multi vor fete dragute la fata, sarate bine si la corp, sini, fund dar nu prea mari.Sint si baieti care prefera fetele plinute ca sa nu zic altfel.Si ce este cel mai important pentru o relatie lunga cum spui este sa fii buna la pat.Ce inseamna sa fii buna la pat intelegi tu, sau daca nu stii citesti, afli.

6 răspunsuri:
| VadTot a răspuns:

Cred ca esti la inceput de."era sa zic cariera dar probabil intelegeai cine stie ce.
Pai mai fata..cum sa te comporti decat oarecum normal si foarte decent! Sa fii tu insuti si nu falsa..sa stii ce vrei intr o relatie.
Sa nu i spui Vineri ca l iubesti iar Duminca ca l parasesti.
Sa nu te grabesti deci sa i spui cuvinte mari..Sa nu faci tu primul pas..si sa fii cu capul pe umeri. intelegi? sa nu l minti..sa nu joci teatru!

| RAY a răspuns:

1. cum ar trebui sa se comporte o fata?

natural sa fie sincera, serioasa, hotarata, sa arate bine de astea depinde varsta acelui baiat

16-20 sex

20-25 incercam relati mai lungi

25-30 gandim matur vrem o relatie serioasa,casatorie,copii etc

unui barbat de milioane de ani de evolutie apreciaza frumusetea, frumusetea fata aia simetrica si sanii elibereaza in creier niste endrofine care fac sa simntim placere

sanii
fundul
fata
astea trei sunt importante ca aspect fizic, desigur conteaza si interiorul depinde de fiecare baiat in parte ce isi doreste el, dar frumusetea conteaza foarte mult la prima intarnire, desigur te poti indragosti de o fata care nu arata bine fizic si te vrajeste cu inteligenta ei sau vorbele ei

| neutrino a răspuns:

O fata trebuie sa se comporte si sa arate... ca o fata!

| AndraRox a răspuns:

Nu poti afla raspunsul decat de la partenerul tau. Dar tu il cunosti, trebuie sa stii ce ii place. "Atragatoare"... Orice fata este atragatoare si stie cum sa isi arate "calitatile" in fata unui baiat.

| melisuky a răspuns:

Pai inprimul rand un baiat te place asa cum esti dar nu face nimica unpic de rimel sau luciu de buze fiecare baiat vrea altceva si tie daca iti plc de el ai putea fii mai mult timpin preajma lui cu prieteni lui si sa fii unpic mai distractiva si sa-i arati cati traiesti viata! sper ca te-am ajutat...:*

| AndraRox a răspuns (pentru melisuky):

Ea ar trebui sa stie sa vorbeasca corect? Sau nu e un criteriu de baza!?