Daca actualul tau iubit ar primi mesaj de la fosta ca ii e dor de el,ti-ar place? Daca are pe altcineva, de ce sa-i strici relatia? Nu e ok, in primul rand, unde e demnitatea ta? Fostul ar trebui sa ramana fost! Poate nu e dor, poate te deranjeaza doar faptul ca stii ca e cu altcineva...
Am pierdut foarte mult gandindu-ma la ceilalti inainte de a ma gandi la mine asa ca nu mai vreau sa ma pun in locul nimanui...
Eu te cred! Eu am pierdut foarte mult cu gandul la altii.Dar asta am spus-o, pentru binele tau.Trebuie sa intelegi ca tu in momentul de fata esti a 5-a roata la caruta.Sa zicem ca reusesti sa-l atragi inapoi, da? Vei sta mereu cu gandul, oare se gandeste la aia? Oare se mai cauta? Te cred ca e greu...am avut si eu momente in care imi venea sa plec in papuci de casa pana la el numai ca sa-l vad.E foarte, foarte greu la inceput.Dar trebuie sa realizezi ca tu esti cea mai importanta persoana din viata ta! Si un om care nu te mai vrea, nu mai e pentru tine! Trebuie sa vezi ce e in jurul tau! Sunt barbati care poate te doresc sau vor ceva cu tine si tu ii ignori pentru ca esti cu gandul la fostul.
Pai atata timp cat mai tii la el e ok iar daca raspunsul lui e la fel ca si lui ii e dor de tine atunci fa cc nu mai sta si iti plange de mila
Povestea e mai complicata. Noi am fost impreuna apoi ne-am despartit iar el a iesit cu altcineva. dupa ceva timp am incercat din nou sa fim impreuna iar el a lasat-o balta pe tipa respectiva. am stat doar o luna impreuna iar dupa ce ne-am despartit el s-a impacat din nou cu tipa.
Buna. Din cate am citit pe aici, parerea mea e ca nu are niciun rost sa-i spui asta. El are o relatie, plus ca de fiecare data s-a impacat tot cu ea.
Eu una, nici nu as mai vorbi cu el.
Chiar daca ti-e dor de el si te inteleg, nu are rost sa te mai implici. Nu merita osteneala. Evita-l, lasa-l sa-si vada de relatia lui!
Pentru el, acum esti in plus, asa ca uita-l draga mea, nu te mai chinui, nu te mai gandi la el.
Take care si curaj!
Ma chinui de ceva timp sa-l uit, crede-ma.Au trecut aproape 2 ani de cand delungim lucrurile asa; profitam de orice mica ocazie ca sa ne mai vorbim sa schimbam cateva cuvinte.De exemplu : de ziua mea mi-a trimis cadouas, desi nu ne mai vazusem de foarte mult timp, iar el e cu tipa respectiva...Nu stiu ce sa mai cred
( Cati ani aveti? )
Nu stiu ce sa zic, te cam joci cu focul daca o sa ajungi sa-i spui ca iti lipseste... el are o relatie deja. O sa-ti faci tie rau draga mea, o sa te amagesti.
Ps, astept sa raspunzi.
Eu am 20, el are 24...
Multi inainte amandurora.
Cat despre "dorul" tau... cam greu. El are o relatie deja, nu chiar stabila dar important e faptul ca este luat, nu mai e al tau si asta te impiedica pe tine sa-i spui. Referitor la cadou... hmm, poate inca ai ramas o persoana speciala pentru el.
Daca l-ai avea face 2 face, poate ar da altfel daca i-ai spune ca iti lipseste, poate si el ar simti la fel insa este constient ca nu se mai poate intampla ceva intre voi doi.
Gandeste-te si la prietena sa, poate daca tu i-ai da o mica speranta cu acel " mi-e dor de tine", le-ar afecta relatia.
Sfatul meu e sa nu-i zici nimic, cel putin deocamdata.
Daca vezi ca lor le merge bine atunci mai bine te indepartezi de el, fara nicio prietenie... altfel o sa suferi.
Sper sa iei in considerare ce am zis si SPER, sa poti trece peste tot ce va urma! Take care draga mea.
Doare. Doare raspunsul. daca el o sa tii raspunda ca "da, ii e dor de tine". nu o sa fie acelasi "dor"asa cum il simti tu.
Raspunsul lui o sa fie pozitiv.dar. daca vrei sa-l uiti incearca sa nu-l mai cauti, ca nu prea rezolvi nimic spunandu-i sentimentele.