| TheAlphaFemale a întrebat:

Credeti ca e ok sa-i zic fostului ca mi-e dor de el desi el are pe altcineva? P.S. mentionez ca dupa despartire am ramas in relatii amiabile

11 răspunsuri:
| T4ny4 a răspuns:

Daca actualul tau iubit ar primi mesaj de la fosta ca ii e dor de el,ti-ar place? Daca are pe altcineva, de ce sa-i strici relatia? Nu e ok, in primul rand, unde e demnitatea ta? Fostul ar trebui sa ramana fost! Poate nu e dor, poate te deranjeaza doar faptul ca stii ca e cu altcineva...

| TheAlphaFemale explică (pentru T4ny4):

Am pierdut foarte mult gandindu-ma la ceilalti inainte de a ma gandi la mine asa ca nu mai vreau sa ma pun in locul nimanui...

| T4ny4 a răspuns (pentru TheAlphaFemale):

Eu te cred! Eu am pierdut foarte mult cu gandul la altii.Dar asta am spus-o, pentru binele tau.Trebuie sa intelegi ca tu in momentul de fata esti a 5-a roata la caruta.Sa zicem ca reusesti sa-l atragi inapoi, da? Vei sta mereu cu gandul, oare se gandeste la aia? Oare se mai cauta? Te cred ca e greu...am avut si eu momente in care imi venea sa plec in papuci de casa pana la el numai ca sa-l vad.E foarte, foarte greu la inceput.Dar trebuie sa realizezi ca tu esti cea mai importanta persoana din viata ta! Si un om care nu te mai vrea, nu mai e pentru tine! Trebuie sa vezi ce e in jurul tau! Sunt barbati care poate te doresc sau vor ceva cu tine si tu ii ignori pentru ca esti cu gandul la fostul.

| lethall a răspuns:

Pai atata timp cat mai tii la el e ok iar daca raspunsul lui e la fel ca si lui ii e dor de tine atunci fa cc nu mai sta si iti plange de mila

| TheAlphaFemale explică (pentru lethall):

Povestea e mai complicata. Noi am fost impreuna apoi ne-am despartit iar el a iesit cu altcineva. dupa ceva timp am incercat din nou sa fim impreuna iar el a lasat-o balta pe tipa respectiva. am stat doar o luna impreuna iar dupa ce ne-am despartit el s-a impacat din nou cu tipa.

| h3r a răspuns:

Buna. Din cate am citit pe aici, parerea mea e ca nu are niciun rost sa-i spui asta. El are o relatie, plus ca de fiecare data s-a impacat tot cu ea.
Eu una, nici nu as mai vorbi cu el.
Chiar daca ti-e dor de el si te inteleg, nu are rost sa te mai implici. Nu merita osteneala. Evita-l, lasa-l sa-si vada de relatia lui!
Pentru el, acum esti in plus, asa ca uita-l draga mea, nu te mai chinui, nu te mai gandi la el.

Take care si curaj!

| TheAlphaFemale explică (pentru h3r):

Ma chinui de ceva timp sa-l uit, crede-ma.Au trecut aproape 2 ani de cand delungim lucrurile asa; profitam de orice mica ocazie ca sa ne mai vorbim sa schimbam cateva cuvinte.De exemplu : de ziua mea mi-a trimis cadouas, desi nu ne mai vazusem de foarte mult timp, iar el e cu tipa respectiva...Nu stiu ce sa mai cred sad

| h3r a răspuns (pentru TheAlphaFemale):

( Cati ani aveti? )
Nu stiu ce sa zic, te cam joci cu focul daca o sa ajungi sa-i spui ca iti lipseste... el are o relatie deja. O sa-ti faci tie rau draga mea, o sa te amagesti.

Ps, astept sa raspunzi.

| TheAlphaFemale explică (pentru h3r):

Eu am 20, el are 24...

| h3r a răspuns (pentru TheAlphaFemale):

Multi inainte amandurora.
Cat despre "dorul" tau... cam greu. El are o relatie deja, nu chiar stabila dar important e faptul ca este luat, nu mai e al tau si asta te impiedica pe tine sa-i spui. Referitor la cadou... hmm, poate inca ai ramas o persoana speciala pentru el.
Daca l-ai avea face 2 face, poate ar da altfel daca i-ai spune ca iti lipseste, poate si el ar simti la fel insa este constient ca nu se mai poate intampla ceva intre voi doi.
Gandeste-te si la prietena sa, poate daca tu i-ai da o mica speranta cu acel " mi-e dor de tine", le-ar afecta relatia.
Sfatul meu e sa nu-i zici nimic, cel putin deocamdata.
Daca vezi ca lor le merge bine atunci mai bine te indepartezi de el, fara nicio prietenie... altfel o sa suferi.

Sper sa iei in considerare ce am zis si SPER, sa poti trece peste tot ce va urma! Take care draga mea.

| Deyush08 a răspuns:

Doare. Doare raspunsul. daca el o sa tii raspunda ca "da, ii e dor de tine". nu o sa fie acelasi "dor"asa cum il simti tu.
Raspunsul lui o sa fie pozitiv.dar. daca vrei sa-l uiti incearca sa nu-l mai cauti, ca nu prea rezolvi nimic spunandu-i sentimentele.