Bună.
Este prea devreme pentru viața sexuală, nu te grăbi cel puțin până la 18 ani!
Ratat este el că nu te apreciază cât de curată ești!
Pa, pa.
Nu, e un lucru chiar foarte bun. Eu nu o sa te critic ca ce e in capul tau ca ai de gand s ao faci cu el, cum probabil o sa-ti sara toti useri in cap, dar iti spun doar sa te gandesti bine inainte sa faci pasul asta. Voreste cu el si spune-i ca esti virgina, nu iti fie rusine. Sincer, motiv sa-ti fi fost rusine era daca nu mai erai virgina la 14 ani, nu ca esti. Imi dau seama ca poate tii la el dar mai bine te-ai desparti de el. De ce? Pai este prea devreme ca sa incepi viata sexuala si gandeste-te ca nu o sa stai o viata cu el. Ce parere va avea viitorul tau prieten sa zicem peste vreo 2 ani cand ii vei zice ca ai inceput viata sexuala la 14ani? Iti zic eu ca acest viitor prieten te-ar putea considera o ratata, nu tipul cu care esti acum. Eu zic sa te gandesti foarte bine, desi sfatul meu e sa nu o faci de pe acum. Este prea devreme pentru asta. Daca iti va spune ''Daca m-ai iubi ai face-o'' raspunde-i ca ''Daca m-ai iubi nu mi-ai cere sa o fac'' si chestia cu ''ne aratam ca tinem unul la altul in felul asta'' nu e valabila, iti spun din experienta. Daca vrei sa mai vorbim iti las id`ul meu andreea_tpu.
@Stupefiant la varsta asta se gasesc greu virgine?
Eu sincer nu cred. La 16ani daca o sa-i spui unui tip ca ai facut-o de pe la 14 o sa-ti puna o eticheta gen` ''curva'' si greu iti gasesti prieten daca nu vrei sa faci sex. Si nu mi se pare tocmai ok ca la 17ani sa fi trecut deja prin patul a 20 de baieti si asta se va intampla daca pierzi virginitatea de pe la 14.
Alta viitoare curva de centura! Nici n-ai invatat bine sa te speli de rahat la coor si nu ti-au dat bine flocii si tie ti-e rusine ca esti virgina la 14 ani!? Hm! Mi-e scarba.
NUUUU doamne fereste! ![]()
Deci nu trebuie sa iti fie rusine ca inca esti virgina mai ales la varsta asta. Eu am 16 ani si inca sunt si nu imi este deloc rusine cu chestia asta. Parerea mea este ca ar trebui sa mai astepti.
Tu faci cum consideri :* insa eu asa te sfatuiesc. Eu una ma mandresc cu asta deoareece nu toate fetele ajung la 16 ani virgine.
Bafta :* si ai grija. sa nu iti para rau mai tarziu.
sau sa se intample altceva...
Daca te simti pregatita puteti sa o "faceti". daca nu, nu accepta.sincer nu e o varsta prea recomandata, pentru ca o sa-ti dereglezi tot corpu` din dezvoltarea lui normala.acu` e treaba ta.si clar nu esti o ratata. daca ramai virgina pana la 19-20 de ani si totusi te aranjezi faci baietii sa te doreasca o sa fii mult mai fericita
. asta in caz ca nu gasesti o persoana cu care iti doresti sa o "faci".
E un lucru rau sa nu mai fi
.Nu are de ce rade de tine dar cred ca este prea devreme ca sa iti incepi viata sexuala.Ai grija, gandeste-te de doua ori. Sfatul meu ar fi sa refuzi propunerea lui.
Normal ca nu e rau sa vii virgina la 14!
un baiat s-ar simti foarte bine daca ar stii ca nu ai fost folosita pana acum
Eu nu știu în ce mediu ai crescut tu de ți se pare o problemă că ești virgină la 13 ani. NORMAL CĂ NU-I UN UN LUCRU RĂU.
Doamne feri! e normal sa fi virgina la varsta asta! eu am 14 ani si sunt virgina! nu stiu cati ani are prietenul tau dar crd ca si el ar trebui sa stie ca nu e normal sa o faci inca.deci ai grija.nu te grabi.nu spun sa nu o faci. spun doar ca poate dupa ar fi posibil sa regreti.mare grija!
Si ce ai vrea, sa-ti incepi viata sexuala de la 10 ani sa fii sigura ca esti o "smechera"? Calmeaza`te! Esti totusi prea mica pentru asta![]()
Daca tu la anii astia iti pui intrebarea asta
ala de 9 ani e ratat ca nu are prieten/a?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Si ca sa iti raspund la intrebare nu.
Cred ca e un singur lucru rau.ca o sa te invidieze toate panaramele care au dat.o pe ulei de la 10 12 ani.sty linistita ca e destula vreme de la 15 16 ani in sus.
Nu! ai 13-14 nu esti ratata. ratat esti cand ai 30 si n-ai facut-o. stai linistita
Fata draga nu trebuie sa fii rusinata ca esti virgina la 14 ani este chiar o mandrie deoarece rare fete de 14 mai sunt virgine daca nu te pace asa cum esti lasa-l de exemplu eu acum 3 luni mi-am pierdut virginate si am 18 ani iubitul meu a inteles asta fiindca ma iubeste si sunt cu el de 3 ani! Bucurate de darul de a fii inca virgina
!
Eu cred ca cine nu este inca virgina pe la 15 ani... este o pitipoanca care vrea doar fu tai!
) LolL. O intrebare mai intai
El este virgin? ![]()
bun. nu esti o ratata ca esti inca virgina![]()
Felicitari
!
Daca esti
. Totusi la varsta asta se gasesc cam greu virgine
. Deci ar trebui sa fii mandra
.
Si nu este un lucru rau sa fii virgina la 13-14 ani
Este mai bine pentru tine
Ca n`o iei in roaba de mica
!
,,Sigur ca e un lucru rau.Sigur mama ca o sa te creada ratata.,,. Tara noastra s-a dus de c**at.
Atata ai asteptat numai?
13 ani?
Sex se face de la 3 ani!
Si pentru cei care nu stiu... dati-va seama.
Ca daca-i spun cum trebuie, adica:,, NU.Nu este bine. Dupa casatorie se face.,, atunci nu o impiedic cu nimic.
Have a gooooood day!