S-ar putea sa te plc.nu poti fi sigura pana nu iti spune el. daca iti plc de el incearca sa ii rasp la atentie.si plss raspunde la intrebarea mea daca vrei.cand va aprea e pe categoria asta pls
Asigura-te ca esti mai speciala,sa nu fie felul lui asa!
Si,daca esti intr-adevar mai speciala, atunci, te place si te place mult!
Te place pe tine si pe alte n fete. Ar trebui sa te asiguri ca, din momentul in care se va implica intr-o relatie, te va place doar pe tine. Multi baieti si fete de asemenea sunt la fel, pana ajung intr-o relatie serioasa cu o persoana isi pastreaza variantele deschise, ca sa nu ramana cu ochii in soare in cazul in care primesc un raspuns negativ.
Da clar l-ai dat peste cap sigur te place dar daca o data inceteaza sa mai fac unul din lucrurile astea inseamna ca doar a fost o joaca sau atractie fizica crede-ma ca stiu ce zic asa mi- s-a intamplat si mie desi am fost impreuna 2 saptamani si 4 sau 5 zile mi-a convenit desi nu ne-am pupat dar asta e cred ca mai simte si ceva pentru mine asa ca fa cea ce iti zice inimioara si gandeste cu capul
:* succes! funda?
Eu cred ca te place cine stie poate place chiar toate fetele daca se poarta la fel cu ele.Dar daca nu ai avea o sansa.
anonim_4396 întreabă: