Hm...Da poate ma simt atras de o fata la prima vedere, dar nu o si iubesc.Defapt primul gand care imi vine atunci ar fi.„Ah ce ti-as face"
Da. Eu si prietenul meu suntem acum de 5 luni de zile impreuna, dar ele trebuiau sa fie 8 dar o perioada de 3 luni am fost despartiti si in aceste 3luni nu ne-am vazut nimic si am realizat amadnoi ca nu putem sta departe unul de celalt. Si neam cnoscut intamplator pe drum, la bunicii mei la tara. El a fost rpimul si cand m-a vazut nu stia nimic despre mine in afara faptului ca se indragostise de mine... cu timpul a reusit sa se bage in seama cu mine si acum suntem de nespartit.
Da ^_^.Eu chiar cred in asa ceva, exact asta mi s`a intamplat duminica trecuta, adica nu pot sa spun ca o iubesc, cum a zis Aditu92, dar ma simt atras de ea
Da, zeu sincera sa fiu eu cu toti baieti cu care am fost eu mam indragiostit de la prima vedere ![]()
deci da este posibil
si eu dwa cred in dragoste la prima vedere ![]()
Daca ai fost cu mai multi si cu toti a fost de la prima vedere iti dai seama ce dragoste a fost ca te-ai despartit de toti!
)
anonim_4396 întreabă:
VreauOrelatie întreabă: