| Dany9878 a întrebat:

Cu puțin timp în urmă iubita mea a aflat că altă fată s-a îndrăgostit de mine și de atunci tot aruncă vina pe mine. Sunt genul ăla de băiat care este respectuos și înțelegător cu toată lumea indiferent de vârstă/sex/statut social. De când fata respectivă i-a spus prietenei mele că este îndrăgostită de mine cearta este la ordinea zilei de parcă pot controla cine mă place. Sincer mi s-a luat de certuri și reproșuri. Ce mă sfătuiți să fac?!

8 răspunsuri:
| UnDiavol a răspuns:

Ez bro Look ca expert in relațilaughing))

Pune-le față in față și atunci vezi cine câștiga laughing)) cine Supraviețuiește te iubește cu Adevărată glumesc nu face așa ceva

| ContInchis666 a răspuns:

Cand o prinz in toane bune, ii spui exact ce gandesti
Ca te epuizeaza cearta asta inutila, fii cat mai ferm si direct
Iar daca nu termina cu prostile, mai bine stai singur de cat sa iti manace zilele o relatie toxica
Cu ce esti tu de vina ca te place una? Si pe ea daca o place unul, asta inseamna ca e motiv de cearta...

| Apokales a răspuns:

Transeaza problema. Spune-i ca nu-i vina ta ca esti foarte atragator.

| NarcisIfrim a răspuns:

Spune-i-i direct, daca nu inceteaza vei fi nevoit sa pleci.Mai bine ramai barbat pana la capat, decat sa fii calcat in picioare in fiecare zi. Daca vede ca esti tentat sa pleci sa vezi ce cuminte devine, pentru ca stie ca ai optiuni.

| Ppaulmmle a răspuns:

Gelozia asta pe care o descrii tu, este inca un "embrion". Cand va evolua va deveni un monstru. Cand va fi monstru, vei avea astfel de discutii, chiar de 10 ori mai aprinse si daca deschizi usa de la lift unei doamne. Oricat de mare ar fi iubirea, tot mai mare va creste aceasta buruiana numita " gelozie". Batranii spun ca gelozia si zgarcenia sunt boli fara leac. Acum, tu avand mai multe detalii, poti lua hotararea corecta. Eu ti-am spus doar ce poate nu se vede din pozitia ta.

| LILDICKGIRL666 a răspuns:

Da' da-o cu capu de dormeza ***-o dumnezo

anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Chestia asta am pățit-o și eu. Și iubita mea e foarte geloasă. Am cunoscut pe altă fată pe un joc numit Avakin și vorbeam doar ca amici.Dar și pe iubita mea am cunoscut-o pe joc. Fata cealaltă s-a îndrăgostit de mine și eu nu m-am îndrăgostit de ea. Iubita mea e foarte negativistă, i-am fost alături, am ajutat-o, o iubesc enorm de mult, i-am detaliat unde greșește și nu a vrut atunci să mă prețuiască. M-a scos din minți că tot o ținea pe a ei și am încercat să îi dau o "lecție de viață" iubitele mele vorbind cu fata respectivă (dar ca amici). I-am explicat iubitei mele de ce am făcut asta, a înțeles iar după 5 luni a început să spună că nu o iubesc pe ea, că o iubesc pe cealaltă fată, că mi-am bătut joc de ea (de iubită) și doar asta are în cap. Eu o iubesc enorm de mult pe iubita mea, nu vreau să o pierd, i-am arătat și îi arăt mereu că o iubesc dar tot o ține cu prostiile ei. Credeam că doar iubita mea face așa, dar am văzut că fac și altele la fel... Te înțeleg perfect bro' în ce situație ești.

| Ofiintă a răspuns:

Să fugi.