Nu ai cum sa te dezvirginezi masturbandu-te.
Masturbarea nu are de a face cu virginitatea.
Pentru a nu mai fii virgina, ai nevoie sa fii penetrata de un penis.
Ca bagi dildo, ca bagi degete, tu tot virgina esti.
Virginitatea e un concept social, inseamna PRIMA experienta sexuala. Nu prima cu degete sau jucarii.
Spor la jucat!
Nu introduce degete sau obiecte în interiorul vaginului, deoarece asta poate întinde sau rupe himenul. Poți folosi un vibrator de suprafață. Aceasta este cea mai comună metodă și nu afectează himenul.
Așa rămâne.
Și orice prost va fi vreodată primul posesor de denis care te va penetra pentru întâia oară nu te va crede că el chiar este primul și până la el nu a intrat în vaginul tău alt penis.
Partea mai interesantă de fapt este aceea că dacă vrei doar să simți plăcerea orgasmului, cel mai bine e să acționezi exclusiv asupra clitorisului.
Iar dacă ții cu tot dinadinsul să te penetrezi, poți folozi celălalt orificiu natural. Doar să ai mare grijă la igienă și mai ales, să folosești lubrifiant!
Multumesc dar eu doar eram curioasa mă multumesc cu clitorisul
Himenul n are treaba, se poate rupe de la multe chestii ex sport, calarit sau chiar sa te nasti fara.
Clitoridian, în principiu. Bine, sunt multe metode interesante, femeile au foarte multe zone erogene. Important, dacă nu vrei să ai griji cu privire la ruperea himenului, e să nu introduci nimic în vagin.
Simplu: numai cu degetul sau o jucarie pe clitoris, fara sa bagi nimic in vagin.
Cu plăcere. Sunt multe de vorbit despre, important e să dorești să explorezi variante și să alegi ce ți se potrivește cel mai bine?
Dacă m-ați întrebat atunci mi se potrivește cel mai bine sa imi masez clitorisul insa am experimentat și cu dușul și este tot foarte bine
Voisem să pun un emoticon, dar am uitat că acestea apar ca semne de întrebare. Foarte bine ai făcut că ai încercat, și până la urmă e frumos și că nu vrei să te dezvirginezi singură și ești atentă și la acest aspect. Sper să ai noroc și să se întâmple cu cine trebuie. Până atunci, însă, e bine ca fata să își învețe bine trupul și senzațiile acestuia
Nu are nicio legătură himenul cu virginitatea. Îți poți rupe himenul si pe bicicleta si la exerciții fizice
Ai fi mult mai fericita si cu conștiința liberă daca ai alege sa nu te masturbezi.