Mie mi s-a întâmplat/Şi m-am desprins/Dacă el a ales-o pe ea/Nu avea rost să mă mai implic şi complic/Sunt o mulţime de băieţi drăguţi care aşteaptă pe cineva special în viaţa lor
Ar fii o reactie de moment...as face-o de ras.as umili-o.norocu meu (sh al ei) ca baiatul pe care eu il plac ea nu il suporta
As ramane asa:O si i-as spune uite cum sta treaba.cum ai reusit sa stai exact cu baiatul pe care il plac? daca vrei sa mai ramanem priete-ne desparte-te de el atat iti spun daca nu o fac eu.simplu si frumos. Daca nu ai curaj in fata, atunci pe mess
Pai intreab-o ce legatura are cu el, si daca vezzi ca te agita zii lu domnisoara 2 de sanatate ca e o vaka
adica daca ea stie kati place de el cum pana mea indrzneste sa filtreze sau ceva de genu cu el :-si mai ales ca sunteti prietene
Sal! Sunht alice(sorasa). Iubita meah sora a uitat sa specifice ca RESPECTIVA prietena nu stia ca ei inca ii place de el. Si mary avea pe altcineva
. Deci va rog frumos sa rasp acum. cand stiti toata povestea(nu doar ce vroia ea):p
Probabil m-as invinovati ca nu stiu sa imi aleg prietenii, dupa aceea sigru as rupe legatura cu asa zisul/zisa "prieten/a".
I-as da dracu pe amandoi.Decat cu serpi langa mine care sa ma sasaie la cap mai bine singura intr-un copac aparandu-ma de tigri cu batul
Deci...
Problema a fost asa.Eu nu stiam ca pr de sora mea:@:@:@il mai iubeste pe ionutz...Si el m.a intrebat.Dar apoi eu m.am despartit de el pentru proasta asta
(asa ii zic eu) si l.a luat angii(cealalta cea mai buna prietena) deci nu a fost vina mea! eu am intrebat.o de multe ori daca il iubeste si ea ziceam nu si nu.![]()
Daca nu mi.a zis adevarul ce sa ii fac? Apropo.Eu acum nu mai am nici o treaba cu baiatul ala
tpu_ank întreabă:
anonim_4396 întreabă:
maria91r întreabă:
elenaruxandra2000 întreabă: