anonim_4396
| Anonim întreabă:

Cum pot scăpa de dragostea pentru o fată? O iubesc de 3 ani cu aceeași intensitate. Îmi vine să plâng, sper că nu am vreo boală mintală, în mod normal ar fi trebuit să îmi treacă în doi ani. Ceva sfaturi? Când mă gândesc la posibilitatea de a avea boală mintală simt că intru în panică.
Chestia este că îmi doresc mult o iubită și mă gândesc mai mereu la asta, îmi imaginez cam cum ar fi.

10 răspunsuri:
| wildthing a răspuns:

"Chestia este că îmi doresc mult o iubită și mă gândesc mai mereu la asta, îmi imaginez cam cum ar fi." Fraza asta ma face sa cred ca si tu esti fata. Daca-i asa, i-ai spus ca o iubesti? S-ar putea sa te surprinda in mod placut. Sunt multe bisexuale si lesbiene.

| RAY a răspuns:

Daca ai fost fraier si prost, plange inca 9 ani

| Jassmina a răspuns:

Acceptand realitatea!
Nimic nu trece intr-o luna, 1 an sau 2 dupa cum crezi tu, atata vreme cat ai facut o obsesie pentru ea si nu vrei sa accepti realitatea.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Cum pot scăpa de dragostea pentru o fată? O iubesc de 3 ani cu aceiași intensitate.
Ce înseamnă că o iubești? Pe Bune?
în mod normal ar fi trebuit să îmi treacă în doi ani.
Dacă iubirea ar trece așa cum ți se pare ție, tu nu te-ai fi născut.
Sfat? Să ai ceva treabă. Dar treabă serioasă.
Chestia este că îmi doresc mult o iubită.
Ți se pare. Cine are nevoie, caută.

| SilentRain a răspuns:

Mergi la un psiholog dacă simți nevoia
Cel mai bine e sa mergi mai departe și să cauți pe altcineva

| Goete a răspuns:

In mod normal trece in doi ani, zici?

anonim_4396
| Anonim explică:

Eu iti recomand sa incerci sa cunosti alte fete. Ceva de genul mi se intampla si mie, dar am observat ca daca stateam asa si sufeream si asteptam sa treaca de la sine nu se intampla.
Stii vorba aia cui pe cui se scoate... asa e si cu fetele, cel putin in cazul meu. Mereu apare altcineva mai bun, dar trebuie sa te pui in situatia sa il gasesti. Incearca sa iesi cu prietenii, sa practici activitati care sa te scoata afara din casa in general, sau daca nu incearca ceva gen aplicatii de dating (dar astea nu prea le recomand ca nu prea gasesti ce trebuie acolo).

| Saiko10 a răspuns:

Simplu,te indepartezi de ea daca, chair nu poti sa te combini cu ea, in timp o uiti.

| Bluestar15 a răspuns:

Greseala ta e ca stai si iti imaginezi; trairea in imaginatie reprezinta o forma de a bate pasul pe loc. Nu ai nicio boala mentala, dar cateva sfaturi putem da happy In primul rand, incearca sa eviti tot ceea ce iti aduce amintiri in legatura cu acea persoana (muzica, ganduri etc.), nu e o idee buna sa stai sa te tot gandesti la trecut fiindca asta nu te ajuta sa depasesti acea problema. Daca e nevoie, poti apela la un psiholog; totodata, stiu sa iti spun ca spovedania si rugaciunea ajuta enorm in aceste situatii. Apoi, evita lucrurile care iti produc o stare trista (muzica trista, filme triste etc.) si dimpotriva, fa lucruri care iti dau o dispozitie buna, linistita (spre exemplu, pescuitul sau alte activitati de genul asta). Cauta sa gasesti lucruri noi (spre exemplu, un sport pe care nu l-ai practicat pana acum sau un hobby nou) si sa intalnesti persoane noi si lucreaza cu tine pe diferite planuri (spre exemplu, invata o limba straina, propune-ti diferite scopuri constructive pe care sa le indeplinesti pe viitor etc.), in felul acesta mintea va fi setata pe viitor, nu pe trecut. Ceea ce acum poate parea imposibil (sa depasesti aceasta etapa a vietii tale) vei vedea dupa o vreme ca va fi nu doar posibil, ci cat se poate de real. Toate cele bune! happy

| qeofnqpqcqc a răspuns:

Daca scapi sa-mi dai si mie mesaj sa-mi spui cum ai reusit ca ma confrunt cu aceeasi nenorocire. Multumesc.