In momentul cand cresti familia ti-o faci tu ca barbat, nu dai voie nimanui sa iti impuna cu cine sa iti imparti viata, in momentul cand un barbat apleaca urechea la parinti si se pune impotriva ta nu ai ce face decat sa pleci, acel om a renuntat la tine pentru mami si tati, caz in care e o binecuvantare, un barbat influentat de parinti poate fi la fel de usor influentat de prieteni sau colegi prin diferite barfe, nu ai nevoie de un partener care nu e capabil sa isi ia proprile decizii si care nu are puterea sa te apere pana in panzele albe cand esti atacata, umbla pe Facebook acea imagine unde un cavaler in armura isi apara printesa cu scutul tinand-o aproape de el, mi se pare o imagine foarte frumoasa care reprezinta moral modul in care fiecare barbat ar trebui sa isi apare partenera de viata.
Poti suntem influentati de parintii nostri, fiindca am fost crescuti de parintii nostri, in schimb caractrul omului este diferit, adica unii sunt vorbareti, alatii tacuti, un veseli si vorbareti, alti sunt timizi ori seriosi tot timpul.
Ce intrebi tu se poate vedea numai daca esti intr-o relatie de lunga durata cu baiatul si acela in orice face intreaba pe maicasa, sau ia decizii in functie de maicasa.
Daca maica-sa nu te mai accepta inseamna ca ere un motiv serios si asta se poate afla de la baiat sau direct de la maica-sa. In orice caz, daca nu este un motiv care sa-l afecteze direct pe baiat, faptul ca nu te place mama lui, nu are nici o importanta fiindca relatia este intre tine si fii-su nu intre tine si maica-sa.
Il recunosti dupa felul cum vorbeste, adica mereu aduce in discutie pe mama lui! Daca se intampla asta des, clar e carmuit de ma-sa
Asa e.
Mi-am dat seama rapid