Si cel mai indicat ar fi sa nu te bagi intre ei, stii doar "Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face"
Pai in cazul asta nu tii suficient la prietena ta.
De ce incerci sa'i furi prietenul?
Nu e frumos.
Gaseste'te pe altcineva.
Pune'te in locul prietenei tale...
Tu sa fii cu el si ea sa ti'l fure.
Sincer.
E putin egoism la mijloc, din partea ta, poate chiar invidie.nu se termina lumea la un baiat, iar o relatie nu dureaza vesnic, asteapta si poate vei avea sanse.
De ce vrei sa ii iei iubit altei fete![]()
, ar insemna ca esti scorpie plu nicioadata nu o sa te placa, m exista baieti pe lumea asta si o sa ai tu de ales
, plus de ce vrei sa le strici relatia frumoasa?:*
Nu e prea bine sa faci asta, desi cred ca ar trebui sa te imbraci mai sexi, sa te dai pe langa fata respectiva, sa va asa-zice imprieteniti, si sa inviti baiatul, pe furis, la o cafenea, la momentul potrivit.succes!
Gandeste-te ca tu cu baiatul care il iubesti si te iubeste aveti o relatie frumoasa si e totul bine si deodata apare a treia persoana la mijloc si incepe sa va strice relatia sau ar vrea sa va desparta. Ce ai face?
Parerea mea e sa cauti pe cineva pentru tine, sa fie numai al tau si al tau, daca il vei cuceri ce rezolvi? Daca spui ca o iubeste va sta cu tine ceva timp apoi se va intoarce la ea.Gandeste-te bine si ia totul in serios inainte sa suferi, numai bine si succes
Mai bine stai deoparte, atata timp cat el o iubeste nu ai mari sanse sa-l faci sa te iubeasca pe tine.
Adică ăla are prietenă, o iubeşte, i se rupe de o eventuală relaţie cu tine şi tu întrebi cum să procedezi? ![]()
Eu înţeleg că sunt mai puţini bărbaţi decât femei dar chiar nu sunt aşa de puţini, totuşi!
Cum să procedezi? Văzându-ţi de treaba ta şi lăsând oamenii să-şi trăiască relaţia în pace!
Daca ai face asa ceva ai fi o persoana de ...tot rahatul, cum sa faci asa ceva? Tie ti-ar placea sa iti fure alta prietenu? Ai face ca toti dracii sau te-ai omori de suparare, gandeste dracu inainte sa faci ceva, ai fi considerata o... daca ai face asa ceva.
Daca ai aflat ca nu o place trebuie sa ii arati asta pretenei tale si abia apoi sa incerci sa fi cu el![]()