| Anemonaani1920 a întrebat:

Cum să îl fac pe iubitul meu să își dea drumul în mine pentru a rămâne însărcinată? Am încercat să îl fac să nu o mai scoată înainte să-și dea drumul sau să mi-o bag iar atunci când are sperma... Dar mereu s-a opus. DAU FUNDĂ PENTRU CEL MAI BUN ȘI FOLOSITOR RĂSPUNS! Pup!

Răspuns Câştigător
| Willis a răspuns:

Îi spui că, dacă face ce vrei tu, îl vei lăsa să termine la tine în gură o lună (bineînțeles la fiecare act sexual, nu zilnic ca roboții). Ar fi varianta, să vă jucați, ca tu să îl legi pe el, în așa fel încât să nu se poată desface singur, apoi călare pe el până îl termini și nu te ridici până nu simți că te inundă cu căldură. Mna ceva idee

8 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Baiat destept.
Bravo lui!
Vrei sa-l agati?

| Adry05 a răspuns:

Dacă nu-și dorește un copil logic că nu vrea, greu o fi.

| Emilian65 a răspuns:

Daca el nu vrea sa ejaculeze in tine, inseamna ca nu vrea sa se lege la cap cu un copil.

| Sofer a răspuns:

Nu vrea sa ramai gravida.

| sofisis a răspuns:

Nu e ceva ce poti decide unilateral. Un copil are dreptul la ambii parinti ori daca al tau nu isi doreste un copil, din start il privezi de tac-su. Plus de asta, mi se pare ca ai un tupeu fantastic sa incerci sa obligi un barbat sa iti faca un copil. Sincer. E patetic si egoist ce incerci tu sa faci si iti doresc din suflet ca daca cumva reusesti sa il pacalesti sa ramai gravida sa te lase sa te descurci tu singura cu copilul, fara ajutor din partea lui deloc macar primul an. Sa-ti iasa pe nas. Ca poate ai impresia ca e usor de crescut copii...

Răspuns utilizator avertizat
| Green66 a răspuns:

Îi spui că s-a dublat alocația, 600 Ron whistling

| iuliaiulia4 a răspuns:

Viol!