Hmm, pai: bitu, bebe, pui, iubi, tati, pissoi, baby, sufletel, gurita. Cum vrei tu, e important sa fie inventata de tine alintatura.![]()
pa, pa.
Cum iti vine mai natural, dar in principiu lor le place sa fie rasfatati ca bebelusii, tinuti la piept, mangaiati, leganati.
Te-as sfatui sa-i gasesti alinturi care sa vina din suflet. Sunt mult mai speciale si va simti ca e mai important decat altii. Insa pot sa-ti spun cum imi alint eu iubitul: soricel, pufu`, honey bunny, tup, bebi, micutul meu etc.
Eu pe prietenul meu il alint in felul urmator:Bythu, Sufletel, Iubyre, Puyu, Dracusoru Meu, Dragostea mea. Diliu meu(cand mai face ceva nebunesc)Viata mea, Ingerashu meu. Sper ca am fost de folos
Iubitu meu dulce, puiut, ingeras:X.Eu ii zic titi sau titik
). Lui chiar ii place
''sufletelu meu'',''viata mea''. Poate sunt cam siropoase dar trebuie sa ii spui din inima tot ce simti:*
Iubi, pisi, iubiree, scumpulee, bombonel, inimioara, puisor, tauras, pisoi, Ursulet, puta, gurita, printzule, baby, tzuka, motanel, bebe, pui, iubitu`, iubitule, mazarel Yuby, Azorel sau ii spui diminutivu la numele lui! sper ca ti-au fost de folos :X
Inimioara mea,dragostea mea,iubire mica, prostutu meu, nebunu meu, ursulet, pisoias, etc.
Yrynella întreabă:
PedoBarbie întreabă: