| ciao a întrebat:

Cum sa'mi gesticulez gelozia fata de "tipa" cea mai buna prietena! Deoarece in timp ce eram plecata din tara mea furat persoana iubita ea stiea de el! Mereu ini spunea ca nu-i tipul si ca'i timpit la alui! Dar p/u mine e perfect! Acum am un prieten de aur! Dar mereu cind il vad pe celalalt ma pasioneaza si intereseaza! El stie ca l-am placut! Acum mereu cind se cearta imi cere sfaturi nu pot sai refuz! Dar odata m-a intrebat peneasteptate"""esti geloasa?""", m-am emotzionat dar m-am staruit sa nu arat aceasta si am raspuns """pe tine?! nici gind! cu ce ocazie ar trebui?"" Mai pe scurt n-am continuat discutzia! Nustiu a dorit sa-mi vada reactia!? Si mereu imi spune ca ar fi super daca Dumi(prietena mea) ar fi ca si mine, adica sa'l inteleg si sa'l sustzin! Dar ea isi bate joc de el! Ce sa fac!? Voi bufffni ne gelozie!

3 răspunsuri:
| gigiro a răspuns:

Uita-te in oglinda si gesticuleaza...

| IloveME a răspuns:

Pai daca chiar asa de mult il iubesti dc nu-i sp sa incercatzi! la o adica prietena ta nu ar avea de c se supara, i-ai platit cu aceiashi moneda! cat despre prietenul tau ii explici cum stateau lucrurile si cum stau.
la asta te-ai gandit? sau te gandesti doar cum sa-ti stapanesti gelozia?

| intelegatoarea a răspuns:

S-ar putea sa simta ceva pentru tine.Dar ai grija nu te baga in relatia lortongue