anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum sa procedez? Daca il invit la o întâlnire la film ( nu o sa fie ceva romantic,o iesire) la sfârșit sa ii spun ce simt? Eu il plac pe el mult,insa el nu mersi cunoaște bine,e in stadiul in care nu stie ce sa faca,își ascunde sentimentele,la el nu se observa o diferența atunci cand e cu o persoana si apoi cu alta,cum pot sa imi dau seama daca chiar s încântat? Oricum o sa fie o surpriza,deci cum sa imi dau seama mai bine? Aaa si da,el ar aprecia daca la sfârșit i-as spune ce simt? Stiu ca el nu ar face-o,nu e genul, deci cum sa fac? Promit, dau funda dupa întâlnire si spun si cum a fostlaughing

3 răspunsuri:
| PinkTerror a răspuns:

De ce la film?

Iti recomand o cafenea, acolo puteti sa vorbiti, atmosfera ese asigurata de o muzica pierduta in fundal in timpce beti ceva sa va racoriti si cel mai important puteti sa vorbiti.

Un film e bun dar dac filmul e bun atunci well o sa se uite la film si daca nu e bun o sa se plictiseasca.

SI nu ii spune la sfarsitul zilei, flirteaza cu el, vezi cum rectioneaza. Daca e mai clueless flirteaza mai evident. big grin (asa o sa iti dai seama ce vrea)

Have fun,
PT

| En3Rgi a răspuns:

Eu iti zic...te duci la film si dupa, noaptea(cand nu e nimeni)va plimbati tinandu-va de mana pintr-un parc.Cand simti ca e momentu spune-i.

| NickName01 a răspuns:

Pai daca nu e genul de om sincer, ci e unul orgolios, nu te injosi...