| diesel94 a întrebat:

Cum se face ca avortonu ala de justin bieber are cele mai multe vizualizari pe youtube? nu pot sa cred sunt sute poate mii de cantareti care canta mai fain ca el si totusi el conduce topul vizualizariilor.
Oare este din cauza ca toate fetele de 12-14 ani il plac ca pe eminem de romania? ( tutu adrian ) si de asta are vizualizari atat de multe?

18 răspunsuri:
| SociallyDepressed a răspuns:

Nu-l mai compara pe Tutu Adrian cu Eminem straight face
Tutu nu o sa fie niciodata ca el

| Mayar a răspuns:

Haabr n-am, eu sunt tot fata (15 ani) si mi se pare ca justin are fata de fetita. bleah! nu dau 2 bani pe el. Chiar nu stiu ce pot vedea altele la el. dar nu chiar toatesunt asa.

| BroascaCuElice a răspuns:

Nu'i mai zice frate Eminem de Romania ca nu e:]

cum a zis si Pacha Man
http://www.youtube.com/watch?v=3G6UhenQjk8

cat despre justin bieber

sa'i dau ****

@AiaMika

nu am nimic cu tutu
:]

da chiar nu merita sa castige
pentru ca ala nu e un talent:]
si ok a ramas fara parintii trebuia sa ii dea banii lui daca era pana acolo da sa nu castige el.
si nu il mai comparati dracu' cu EMINEM ala nu o sa fie ca Eminem niciodata:]]

daca ala e ca Eminem hip hop'ul romanesc moare frate:]

trebuia sa mearga la dansez pentru tine:]

si emisiunea se numea Romanii au talent nu

ajutor social
sau mila pentru orfani:]
ce dracu?!

Si acum sariti toti frustratii

@AiaMika
cand o sa ajunga Tutu ca GRASU XXl sau parazitii, ombladon, Cheloo sau Skizzo, Guess si astia
Atunci sa il comparati cu EMINEM

@AiaMika

ok=]

| enverhoxha a răspuns:

Bieber e un căcăcios.

| Sociopat a răspuns:

Pustiu e placut de... fetite de 12 ani, de homosexuali si in special de pedofili...mai bine placut de astia.decat de toate,, gagicile,, de +18 ani

| BbyMic a răspuns:

Mergeti ma ce dracu aveti cu tutu? cum zice ala de pe youtube''va fura painea de la gura'' a naibi laughingvi ciuda ca e frumusel si canta destul de bine? hmmmmm.

cat despre Justin happyBLEAH

| BbyMic a răspuns:

Johnylaughing...oameni lau votat si nu cred ca la votat cineva pentru ca iau murit parinti.eu una nu tongue si chiar imi place cum canta adi big grin

No sa fie ca Eminem... poate mai sus happybig grin

si imi place cum canta si justin bieber da nu imi place moaca lui de gay big grin...

| robertmacris a răspuns (pentru BbyMic):

Hai că ultima fază cu moaca de gay mi-a plăcut. I-ai dat maxim.

| BbyMic a răspuns (pentru robertmacris):

Mersi mersi laughing

| BbyMic a răspuns:

Bine gata in fine n-am chef de cearta era vorba de justin bieber, sal lasam pe adi in pace ok?:dlaughing

| robertmacris a răspuns:

Păi Justin Biberon are cele mai multe vizualizari pentru că toate fetele care îl plac sunt puștoaice de vreo 10-11 ani fără un gram de creier.

| andreeasorina15 a răspuns:

Pentru ca e frumos si talentat

| cucinella a răspuns:

Cred ca are el ceva specialhappysi in plus toate fetitele sunt moarte dupa el, banuiesc ca de aia are asa multe vizualizari

| LaryBizzle a răspuns:

Pentru ca el cel mai tare! Sa moara toti haterii lui Justin!