Haabr n-am, eu sunt tot fata (15 ani) si mi se pare ca justin are fata de fetita. bleah! nu dau 2 bani pe el. Chiar nu stiu ce pot vedea altele la el. dar nu chiar toatesunt asa.
Nu'i mai zice frate Eminem de Romania ca nu e:]
cum a zis si Pacha Man
http://www.youtube.com/watch?v=3G6UhenQjk8
cat despre justin bieber
sa'i dau ****
Cred ca are el ceva special
si in plus toate fetitele sunt moarte dupa el, banuiesc ca de aia are asa multe vizualizari
Nu-l mai compara pe Tutu Adrian cu Eminem ![]()
Tutu nu o sa fie niciodata ca el
Pustiu e placut de... fetite de 12 ani, de homosexuali si in special de pedofili...mai bine placut de astia.decat de toate,, gagicile,, de +18 ani
Mergeti ma ce dracu aveti cu tutu? cum zice ala de pe youtube''va fura painea de la gura'' a naibi
vi ciuda ca e frumusel si canta destul de bine? hmmmmm.
cat despre Justin
BLEAH
@AiaMika
nu am nimic cu tutu
:]
da chiar nu merita sa castige
pentru ca ala nu e un talent:]
si ok a ramas fara parintii trebuia sa ii dea banii lui daca era pana acolo da sa nu castige el.
si nu il mai comparati dracu' cu EMINEM ala nu o sa fie ca Eminem niciodata:]]
daca ala e ca Eminem hip hop'ul romanesc moare frate:]
trebuia sa mearga la dansez pentru tine:]
si emisiunea se numea Romanii au talent nu
ajutor social
sau mila pentru orfani:]
ce dracu?!
Johny
...oameni lau votat si nu cred ca la votat cineva pentru ca iau murit parinti.eu una nu
si chiar imi place cum canta adi ![]()
No sa fie ca Eminem... poate mai sus ![]()
![]()
si imi place cum canta si justin bieber da nu imi place moaca lui de gay
...
@AiaMika
cand o sa ajunga Tutu ca GRASU XXl sau parazitii, ombladon, Cheloo sau Skizzo, Guess si astia
Atunci sa il comparati cu EMINEM
Bine gata in fine n-am chef de cearta era vorba de justin bieber, sal lasam pe adi in pace ok?:d![]()
Păi Justin Biberon are cele mai multe vizualizari pentru că toate fetele care îl plac sunt puștoaice de vreo 10-11 ani fără un gram de creier.
Hai că ultima fază cu moaca de gay mi-a plăcut. I-ai dat maxim.