L-ai prins tu in fapt sau e doar un zvon de la alte persoane?! Daca stii tu sigur asta, nu vad de ce mai continuati sa fiti impreuna daca el isi doreste alte femei..nu pot sa zic..toti barbatii se mai uita si dupa altele dar uitatul e una si " a se da la ele " e alta. Asa ca fii puternica, meriti ceva mai bun decat un " agatator ".
Mie mi-e greu sa mai cred ca se poate trai fericit in 2, acum lumea sta impreuna din obligatie, interes sau ca nu stie sa se descurce fiecare cu gospodaria. Din iubire nu am vazut pe nimeni fericit asa ca va trebui sa asteptam robotii umanizati ca sa inlocuiasca jumatatile noastre, vor fi disponibili mai incolo
Cu multă inteligență, imaginație, inventivitate, fără orgolii și gelozii aiurea și în PRIMUL RÂND cu partenerul potrivit.
Eviți sa ai discuții pe tema banilor și fără gelozii. In rest încredere maxima in persoana iubita.
Sa se iubeasca cu adevarat, sa fie sinceri,sa aiba incredere, sa nu fie gelosi, si in nici un caz sa nu se indoaie de relatie adica sa fie stabili si increzatori in relatie, si sa nu insele bine intales,cum a mai zis cineva, uitatul e una dar sa te dai deja e nesimtire.
Nu uita sa fiti foarte inteligenti, buni, atenti, veseli, glumeti, intalegatori si iubibili
Sincer din 2014 si pana in prezent am o relație cu un tip. Hmm dupa mine o relație de lunga durata sa menține cu ajutorul intelegerii dintre cei 2. Pe baza respectului, pe baza încrederii, desigur sunt si perioade de declin dar ceea ce este cel mai important e sa-i fi aproape, sa luptați pentru noi. Daca va certati dintr-o prostie fa-i tu primul pas spre împăcare! Ce contează daca esti fata?! Nu-l iubesti?
E mai complicat atata timp cat se da la alte fete.
S-a dat la colega mea de la munca, mi-a aratat mesajele ei.
Atunci canta-i melodia aceea cu " te pup pa pa! ". o cam merita si tu meriti ceva mai bun.
L-ai prins tu in fapt sau e doar un zvon de la alte persoane?! Daca stii tu sigur asta, nu vad de ce mai continuati sa fiti impreuna daca el isi doreste alte femei..nu pot sa zic..toti barbatii se mai uita si dupa altele dar uitatul e una si " a se da la ele " e alta. Asa ca fii puternica, meriti ceva mai bun decat un " agatator ".
anonim_4396 întreabă:
LenaleMinato întreabă: