| butterfly energy a întrebat:

Cunosc un cuplu. ea este de religie crestin ortodox iar el adventist sau ceva de genul asta. Parintii lor se cunsc, dar nu stiu ca ei sunt impreuna sh nici daca ar afla nu ar usura cu nimic situatia pentru ca provin din cercuri diferite si n'ar fi d'acord. Ce parere aveti despre relatia asta?

Răspuns Câştigător
| Deeaa9 a răspuns:

Nu ar trebui sa-i impuna nimic, trebuie sa se accepte asa cum sunt, diferiti. Si iubitul meu apartine Bisericii Adventiste, dar nu-mi impune sa nu ma aranjez, chiar ii place acest lucru, de convertire la religia lui nici nu se pune problema. Relatia ar putea avea un viitor solid daca stiu ce vor unul de la altul. Numai bine!

5 răspunsuri:
| Zenithf a răspuns:

Sunt crestini amandoi, au un singur Dumnezeu, ce daca aleg sa se inchine in mod diferit Lui? A, apropo, alaturi de El poti invinge orice obstacole.
Sfatul meu pentru ei este sa se intareasca in credinta, rau alaturi de Domnul nu poate sa fie.
Domnul fie cu voi.

| zayidee a răspuns:

Pai, una din prietenele mele a avut o astfel de relatie, ea ortodoxa, el baptist, a tot incercat sa o convinga sa treaca la baptisti, ea nu a vrut, si apoi s-au despartit pentru ca se temea ca daca cei de la biserica lor ar afla ca el are o asemenea relatie, cu o necrestina, cum ii zicea el, familia lor va fi exclusa de la biserica respectiva. au suferit intr-adevar foarte mult, pentru ca au fost destul de mult timp impreuna, insa principiile religioase ale lui, au invins relatia.

| butterfly energy explică:

Tocmai de aceea. El incearca sa o convinga sa se converteasca. dar ea nu vrea, desii cateodata o vad cu unghiile nefacute sau nemachiata. iar cand ma apropii mai mult d ea si o scot undeva redevine EA (aranjata, frumoasa, sexi). Se iubesc mult. dar crezi ca el va reusi sa o iubeasca p ea mai mult decat pe d'zeu lor? nu vreau s sufere

| blabal a răspuns:

Eu daca as fi in locul lor nu mas ascunde de parinti.indiferent de rasa(alba, neagra), religie/cult/sau orice alceva, orintare sexsuala etc e viata ta si esti liber s-a iubesti pe cine vrei tu nu hotarasc PARINTI TAI, ei sa-si vada de ale lor!

| Alex_Alexandra_1989_e0np a răspuns:

Prietenul meu e adventist eu sunt ortodoxa, culmea tata e preot. locuim impreuna, parintii nostri se cunosc si nu e nici o probleme iar religia lor e ca a noastra.nu vad care e problema