| ADY_5784 a întrebat:

Daca ai fi o fata de 15 ani, te-ai cupla cu un baiat de 29 ani?happy

58 răspunsuri:
| monyk a răspuns:

Buna, nu stiu, depinde; dar cred ca nu.Pt.ca la 29 de ani este matur, are experienta si poate prostii o fata de 15 ani foarte usor, mai ales daca ea e naiva.
De obicei varsta nu conteaza intr-o relatie, dar totusi fata sa fie cat de cat mai mare, sunt totusi 14 ani diferenta si poate ajunge la corupere de minori. Fata ca fata, dar barbatul de 29 de ani, ar putea sa umble cu o fata de 15 ani?! Asta e intrebarea, un barbat normal si matur ar respecta o fata de 15 ani si daca chiar ar vrea o relatie serioasa desi ma indoiesc, ar astepta macar sa aiba ea 18 ani, sa fie majora si mai matura, atunci se mai schimb lucrurile.
Acum eu vorbesc din perspectiva mea si pentru.ca nu sunt in situatia asta, insa daca as fi ...nu stiu, atunci poate as avea o altfel de gandire.Sti cum e varsta, indragosteala, naivitatea. Unu de 29 de ani poate sa o convinga foarte usor sa faca ce vrea el si poate sa isi bata joc de fata, ca sunt multi de acest gen, care profita de fetele minore care inca nu au deloc experienta si maturitate.

| Libelle a răspuns:

คเค●๓เк are dreptate.Adica daca te respecta si e in stare sa te astepte de ce nu?

p. s:esti pusa in situatia asta?

| Denisa a răspuns:

Daca il iubesc, cu siguranta. Si ce daca e diferenta de varsta? Daca ma iubeste si eu pe el e perfect.

| mystik a răspuns:

Salut, eu in veci nu m-as cupla cu un barbat in toata firea eu fiind o adolescenta.

| OanaG a răspuns:

Cu unul de 29 categoric nu, dar cu unul de 24 merge; x

| BruneTTe a răspuns:

Nu. La 15 ani fata e inca prea mica si nu stie ce vrea. Degeaba poate spune ea "E iubirea vietii mele". Se poate insela usor. Cel mai aiurea sa zic asa e ca cei 2 au preocupari diferite. baiatul la 29 de ani are nevoie de o partenera de varsta lui [ asa ar fi normal]. o fata de 15 ani nu poate sa multumeasca un baiat de 29 de aniwinking

Si totusi. sunt unele relatii de astea care rezista. o fi iubirea foarte mare din partea amandurora. nu stiuhee hee

| anduta160 a răspuns:

Sincer NU

| CristinaElena96 a răspuns:

Nubig grin
e prea mare diferenta de varstatongue

| Miha1308 a răspuns:

Nu cred...

| Daiana_1431 a răspuns:

Clar Nu!

| deiutza_9183 a răspuns:

Sincer nu...

nu`mi plac baieti mai marihee hee)

| Georgix a răspuns:

Nup.

| SunnyMidnight a răspuns:

Dracu ma fetelor voi nu va gandtiti asa un pic!?
Cum dracu e o diferentza foarte mare si ce crezi ca o sa se intample intre voi? O sa va iubiti pana nu mai puteti?
Hai sa fim seriosi barbatii la varsta aia au si ei nevoile lor ,deci daca vrei sa iti bati joc de viata asta e sansa ta.

| alexxandra a răspuns:

Nu lol e prea mare diferenta de varsta pote el s-ar gandi sa faca sex cu tine la varsta asta a face? si sora me a afost tot cu unul de 29 de ani si a vrut sa o oblige sa faca sex

| cornel a răspuns:

Poate sa fi prea proasta sa gandesti asa.

| คเค๓เк a răspuns:

Sincer da love struck daca e frumos si stie sa se comporte cu fetele si nu se gandeste numai la sex! cum sunt multi in ziua de azi...

| ._6225 a răspuns:

NU. Nu cred ca la varsta de 15 ani ii poti oferi tot ce isi doreste unu' de 29 ani.

| adina_6125 a răspuns:

Nici gand... lollaughing

| negrutzaa a răspuns:

Eu zic ca nu conteaza varsta...si poate chiar n ar conta daca ar fi difernta asa ea 30 iar el 44, dar 15 si 19.modurile de gandire sunt total diferite, u acum incepi sa te distrzi iar el deja cred ca isi cauta fata pentru casatorie, asta e parerea mea, dar nu pierzi nimic daca incerci si nu te implici cam mult! fundita?

| mymy a răspuns:

Nu cred...
mai sigoor ca nu
winking

| stefanutza27 a răspuns:

Nu, e prea mare diferenta. Sunt 14 ani totusi.

| ingerell a răspuns:

Nuuu
e o diferenta mult prea mare
cea de 15 ani nu stie mai nimic despre viata
el e mult prea experimentat
ai putea invata ceva de la el
dar e diferenta totusi mare si nu stiu cat ar merge

| lollopop a răspuns:

No way :-o.
nu.

| BloodxD a răspuns:

E prea mare, deci NU!

| ody a răspuns:

Nup, este prea mare diferenta

| crisS a răspuns:

Daca ma atrage in mod deosebit, da.

| Error;x a răspuns:

Clar nu. Fsta de 15 ani e o copila spre deosebire de barbatul de 29, ca la 29 de ani nu mai esti "baiat". daca se chinuia putin putea sa ii fie tata.happy

| SIC_2092 a răspuns:

Ala nu mai e "baiat" la 29 de ani e barbat in toata regula. Imi pare rau daca iti spulber visele, dar un barbat in toata regula n-ar umbla cu pustoaice, altii la varsta aia isi intemneiaza familii, au servici etc. nu stau sa umble cu fete cu 14 ani mai mici. laughing Clar eu nu as face asa ceva nici daca a as fi fata de 15 ani, nici daca as fi "baiat-ul" de 29. laughing

| Piticaaa a răspuns:

Eu am 15 ani si raspunsul meu pentru tine este "Nuuuu!". Este o mare mare diferenta de varsta. Mintile celor doi functioneaza diferit, deci nu poate fi o relatie de lunga durata.

| Miu_6243 a răspuns:

Depinde de baiat. Ce pretentii are, ce vrea de la mine.Eu as incerca si daca ar cauta ceva ce nu vreau sai ofer i-as da papucii happy