Cauta sa mai amani aceasta distractie deoarece nici macar nu esti inca dezvoltat suficient pentru sex, nici tu nici ea.
Suntieti de aceiasi vastra nu cred, eu cu soptia mea ne despart 15 ani eu am 69 de ani
Da, sigur ca poti, odata ce ea este SUB 16 ani, fiind ilegal si nu se accepta consimtamantul fetei decat daca a implinit 16 ani.
Daca aceasta nu își oferă consimțământul, cu siguranță!
Daca ea ar vrea sa îți facă rău, teoretic ți-ar putea face un rau uite și de ce, art 220 Cod penal:
"(1) Raportul sexual, actul sexual oral sau anal, precum şi orice alte acte de penetrare vaginală sau anală comise cu un minor cu vârsta între 13 şi 15 ani se pedepsesc cu închisoarea de la unu la 5 ani."
@Hyperion7: Diferenta de varsta fiind mai mica de trei ani, fapta nu este infractiune. Ia citeaza tot articolul. Si intre timp in loc de 15 s-a modificat in 16.
@Emilian65: aceeasi chestie, ia citeaza tot articolul.
E clar ca Emilian65 fie este extrem de prost informat, fie este mincinos patologic. Efectul e acelasi: dezinformeaza.
"Diferenta de varsta fiind mai mica de trei ani..."
Intre timp, o data cu cresterea varstei de la 15 la 16, s-a modificat si diferenta de varsta de la 3 la 5 ani.
"...dacă nu poti să dovedești că fost sex consimțit de ambele părți..."
De fapt nu tu trebuie sa demonstrezi ca a fost liber consimtit, ci celalalt ca a fost viol.
Sa dea Dumnezeu, doar asa te potolesti sa stai la racoare pana iti vine mintea la cap.
mariaioana_1983 întreabă: