Durerile la menstruație sunt normale. Dacă tu ai întreținut relații sexuale. nu am de unde să știu. Și pe de altă parte, după întreținerea astfei de relații, îți întârzie menstruația. N-ai dat prea multe detalii din ce ai făcut sau nu, nu prea am de unde să știu clar situația ta.
Tu ai citit ce ai scris? Cum sa ai si menstruatie si sa fii si insarcinata? Una-i una, alta-i alta.
Exista femei care au menstruatie peste sarcina, vreo 3 luni. Deci, nu e imposibil.
Pai,durerile la menstruatie sunt normale,asa cum a zis si DeathOfDreams,dar... Daca stii ca ai vreun contact sexual neprotejat (fara prezervativ,pastile,supozitoare contraceptive s.a.m.d) atunci este posibil,dar trebuie sa ai si alte simptome pe langa, nu e obligatoriu, dar de obicei femeile le au. Ai putea sa iti faci un test, 2, 3 pentru linistea ta
Draga mea nu are rost sa sperii fata. Nu este insarcinata si da se poate intampla ce spui tu dar nu cred ca e cazul, asa ca nu cred ca are rost sa o faci sa nu mai doarma noaptea (asta bineinteles in cazul in care nu isi doreste un copil).
Stiu asta. Doar ca intrebarea ei nu a fost prea bine formulata si nu s-a inteles.
Clar nu isi doreste, ea sunt sigura ca e un copil...mai mult de 14-15 ani nu are...am avertizat-o in caz ca se stie cu musca pe caciula
Doamne ce intrebare timpita... tu mama ai ca sa-ti spuna ce-s cu durerile de minstruatie, scuza-ma dar serios citi ani ai ca sa nu stii ca daca ti-a venit minstruatie deja nu mai esti insarcinata...
anonim_4396 întreabă:
farcry444 întreabă: