Pai daca nu vrei sa avortezi, ai grija de el, cere ajutor parintilor, unui medic, si totul o sa fie bine, daca consideri ca nu ai posibilitate sa-l cresti gaeste-i o familie buna care isi doreste copii si da-l spre adoptie, eu personal nu as renunta sub nicio forma la el, as face orice pentru copilul meu, si inca ceva nu m-as culca cu primul venit ca sa ajung sa raman insarcinata si nici nu m-as baza pe el ca se protejeaza, acum faptul e consumat, asta e.ai grija de tine si de bebe si sa iei o decizie corecta care sa nu te marcheze psihic si fizic.
Bună.
Înainte de a rămâne însărcinată nu ai auzit de metode contraceptive sau ai dormit pe tine?
Dacă îl faci îl vei lăsa pe drumuri, chinuit într-o lume plină de ură, etc.
Ce vârstă ai?
Pa, pa.
Păi dacă ai rămas cu "bebe " îl naşti şi îl creşti pe" bebe ". Nu are rost să-ţi ţin morală că de ce nu te-ai protejat şi alte alea, cred că trebuia să ai tu suficient cap, acum te descurci cum şti. Creşte-l!
Nu avorta! Nu-l da la adoptie!
S'a intamplat asta e!
Trebuie sa'l iubesti si sa'l cresti cu dragoste!
Persoana cu care l'ai facut ce zice?
De obicei baietii/barbatii cand aud asta o iau la fuga la propriu, dar nu-i nimic!
Bucura'te de copilas! Cu Dumnezeu inainte!
Nu avorta, sunt de acord e o viata la mijloc e cum ai sinucide un om care nici macar nu sti ce ii poate pielea[daca e un om bun sau invers
Sa il pastrezi.Depinde cati ani ai.Trebuie sa vorbesti cu prietenul tau orice ar fi, trebuie sa te ajute, sa contezi pe el.
Daca nu vrei sa-l avortezi, il pastrezi. uite ce simplu e. exersezi schimbatul scutecelor, cumpara haine noi, renunta la banii de buzunar care erau ai tai si asteapta-te la mustrari din partea alor tai si schimbari majore in viata ta. easy like that.
Un copil e binevenit mereu pe lume nu conteaza cati ani ai tu...nici eu nu as avorta pentru nimica in lume pentru ca verisoara mea a facut-o acum un an! Si e groaznic inca sufera... dar a trebuit sa o faca pentru ca a fost obligata de parinti!
Cica ce sa faci. Sa-l ingrijesti ca doar esti mama lui! Nu trebuie sa te gandesti la el doar ca la un copil facut din mila. Daca vrei sa traiasca, dar sa nu-l ingrijesti, poti sa-l dai spre adoptie
. Dar iti zic eu, iti va fi dor de el pentru ca tu l-ai facut. Are sange din sangele tau.
DA cine tea pus sa faci sex neprotejat? Ai tai stiu spune-le si luati o decizie in privinta bebeului
Sunt persoane care vor sa-l creasca. te poti gandi si la varianta aceasta. lasa mesaj.