Da l.as da.pentru 2 lucruri, atat! pentru a nu. mi pierde cel mai bun prieten dintr. o prostie, ca dupa aceea sa devenim cei mai mari dusmani.si pentru a face ce trebuia sa fac la momentul potrivit, legat de baiatul pe care il plac, well dar atunci nu. mi placea
L-as da inainte...in spate nu e nimic din ce mai vreau sa traiesc, si nici in prezent.
As da timpul inapoi pentru a nu mai fi unde sunt acum (in situatia in care sunt).
Daca ar fi sa dau timpul inapoi nu as mai face tot posibilul sa-l tin langa mine pe cel care-l iubeam. Am facut extrem de multe sacrificii, si acum realizez ca totul este in zadar. El a uitat ca eu eram in stare sa-mi dau viata pentru el si acum ma trateaza ca pe o carpa, la propriu. Ma jigneste cu orice ocazie si vrea momentan sa-mi strice relastia cu actualul. Deci, daca as putea face asta as sti cand sa zic stop si nu as mai insita sa fiu cu el indiferent ce ar fi. Dar din pacate nu se mai poate face nimic Un lucru bun e ca am invatat ceva din asta si data viitore sper sa nu mai fac aceeasi greseala. Dar stii cum se zice,, Nu regreta nimic din ce-ai facut. Regretele nu au niciun rost. Faptele sunt deja consumate"
Eu as da timpul inapoi pentru a indrepta greseala care am facut-o
din cauza greselii acesteaa nu il mai am acum pe El si il iubeam
Exact ca tine.
As fi lasat prostia deoparte, si as invata sa iubesc.
Poate daca as da timpul inapoi cu 3 ani, asi inconjura locul unde am cunoscut-o, si acu nu as mai suferi.
Mi-as aprecia bunicii mult mai mult.pentru ca acum nu ii mai am, si imi este foarte greu...
Nu mi-as fi facut acest anturaj care il am acum.
as inata de mic sa-mi infrunt temerile.
nu mai stiu acum. dar, cam atat.
Buna intrebare! Pai doar pentru un lucru?! Sunt mai multe lucruri gresite pe care as vrea sa le indrept. Dar cel mai mult mi'as dori sa dau timpul inapoi si sa nu mai fiu asa fraiera, sa nu'mi mai pierd aproape 2 ani cu un baiat care nu merita
.
As da timpul inapoi din mai multe motive!
Dar sa-ti spun unul : pentru a repara greselile facute. care acum, nu se mai pot indrepta!:-