| DiukOAlta a întrebat:

Daca ii spui unei prietene sa tina un secret. adica:Uite il plac pe baiatul din clasa de la tine, si ia le spune tuturor.De fapt...doar lui si afla toti de la ea, ti-e prietena, macar?

Răspuns Câştigător
| ViVi99 a răspuns:

Posibil sa nu fie. Acuma, depinde. Daca iti este BFF si te-a tradat nu este un semn bun. Vorbeste cu ea si cere-i exlicatii in legatura cu secretul acela. Nu uita! Chiar daca ai un BFF nu inseamna sa-i marturisesti chiar tot, pentru ca poate sa fie o gura-sparta si sa le spuna la toti. Incearca sa rezolvi problema, putand s-o ameninti ca o sa te indepartezi de ea cu asemenea gura pe care o are. Cn stie, poate n-a facut-o intentionat. Daca se scuza mai dai o sansa, dar doar atat! daca te mai tradeaza departeaza-te de ea...iti mai repet: NU trebuie sa martusiresti la nimeni secretele tale! De eceea sunt secrete! Desigur chestii precum: imi place de baiatul ala sau alte minoritati nu sunt asa de importante, dar totusi. Secretele raman secrete si nu trebuie impartasite. Noroc cu prietena ta!

6 răspunsuri:
| alexhardy a răspuns:

Cel mai bine sa spui acel secret unui baiat. Femeile in general sunt foarte rele, invidioase si rar se intampla sa tina un secret. Poate prin faptul ca i-a spus, a vrut sa te ajute. Totusi nu poti masura prietenia prin astfel de lucruri.
pe viitor sa nu-i mai spui nimic. big grin

| mgtow a răspuns:

Nu e prietena ci o paracioasa, prietenul adevarat pastreaza secretul si nu-l zice la nimeni.

| AndreyG a răspuns:

Da, iti este prietena. Faptul ca are o gura mare e alta poveste. Poate doar a vrut sa te ajute, sa nu mai suferi. poate ea te cunoaste mai bine si stie ca nu i-ai fi spus baiatului.

| Leoli a răspuns:

Fa-ti si tu impresia ta, dar dupa parea mea nu mai trebuie sa- ai incredere in asa tip de oameni. O prietena adevarata niciodata nu-ti va dezvalui secretele chiar daca nu o rogi frumos. Dupa parerea mea in prietenii adevarati trebuie sa ai incredere mult decit in propria-ti persoana.

| Mann02 a răspuns:

Poate sa iti fie si prietena, dar poate asta ii sta in caracter si nu poate tine un secret, in alta ordine de idei, fiecare om poate avea o problema de genul, si mie mi s-a intamplat, pur si simplu am uitat ca trebuie sa fie un secret, depinde, totusi nu ii mai spune nimic personal, nu te poti increde nici in persoana ta daca e sa fii severa. Ti s-a intamplat vreodata sa zici ca faci un lucru inainte sa mergi la o petrecere si acolo sa fie altfel? tongue

| miky_3198 a răspuns:

Nu este o prietena adevarata, doar se da prietena ta si cand afla cate ceva spune tuturor