Posibil sa nu fie. Acuma, depinde. Daca iti este BFF si te-a tradat nu este un semn bun. Vorbeste cu ea si cere-i exlicatii in legatura cu secretul acela. Nu uita! Chiar daca ai un BFF nu inseamna sa-i marturisesti chiar tot, pentru ca poate sa fie o gura-sparta si sa le spuna la toti. Incearca sa rezolvi problema, putand s-o ameninti ca o sa te indepartezi de ea cu asemenea gura pe care o are. Cn stie, poate n-a facut-o intentionat. Daca se scuza mai dai o sansa, dar doar atat! daca te mai tradeaza departeaza-te de ea...iti mai repet: NU trebuie sa martusiresti la nimeni secretele tale! De eceea sunt secrete! Desigur chestii precum: imi place de baiatul ala sau alte minoritati nu sunt asa de importante, dar totusi. Secretele raman secrete si nu trebuie impartasite. Noroc cu prietena ta!
Cel mai bine sa spui acel secret unui baiat. Femeile in general sunt foarte rele, invidioase si rar se intampla sa tina un secret. Poate prin faptul ca i-a spus, a vrut sa te ajute. Totusi nu poti masura prietenia prin astfel de lucruri.
pe viitor sa nu-i mai spui nimic.
Nu e prietena ci o paracioasa, prietenul adevarat pastreaza secretul si nu-l zice la nimeni.
Da, iti este prietena. Faptul ca are o gura mare e alta poveste. Poate doar a vrut sa te ajute, sa nu mai suferi. poate ea te cunoaste mai bine si stie ca nu i-ai fi spus baiatului.
Fa-ti si tu impresia ta, dar dupa parea mea nu mai trebuie sa- ai incredere in asa tip de oameni. O prietena adevarata niciodata nu-ti va dezvalui secretele chiar daca nu o rogi frumos. Dupa parerea mea in prietenii adevarati trebuie sa ai incredere mult decit in propria-ti persoana.
Poate sa iti fie si prietena, dar poate asta ii sta in caracter si nu poate tine un secret, in alta ordine de idei, fiecare om poate avea o problema de genul, si mie mi s-a intamplat, pur si simplu am uitat ca trebuie sa fie un secret, depinde, totusi nu ii mai spune nimic personal, nu te poti increde nici in persoana ta daca e sa fii severa. Ti s-a intamplat vreodata sa zici ca faci un lucru inainte sa mergi la o petrecere si acolo sa fie altfel?
Nu este o prietena adevarata, doar se da prietena ta si cand afla cate ceva spune tuturor