anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Daca o fata este pe ciclu poate face copii.Si cm aflu daca este pe ciclu sau nu.

Răspuns Câştigător
| Twist a răspuns:

In principiu' nu! dar mi bine un prezervativ cevalaughing
si...
intreb'o dacaa e pe stop sau poti sa iti dai seama daca se pateaza

9 răspunsuri:
| Twist a răspuns:

In principiu' nu!dar mi bine un prezervativ cevalaughing
si...
intreb'o dacaa e pe stop sau poti sa iti dai seama daca se pateaza

| Zady a răspuns:

Da. poate face copii si cand e pe stop doar ca este o sansa scazuta, si tu poti afla daca o intrebi pur si simplu.sunt sigur ca iti va spune.

| VodkaCoca a răspuns:

Nu, nu poate ramane, si ca sa afli bagai mana si ai sa vezi laughing)))

| shtephie a răspuns:

Cand fata este in perioada de menstruatie nu este indicat sa intretina relatii sexuale!
O poate afecta foarte mult si este si neplacut pentru ambii parteneri, nu numai pentru eawinking

| LittleDreamer a răspuns:

Intreab-o laughing)

| Dobitoc a răspuns:

Poate e pe ciclu si cand o penetrezi ti-o umpli de sange si-ti zice: "Bravo m-ai dezvirginat!" laughing.

| cretzufinish a răspuns:

Ciclu e acea perioada dintre menstruatii, adica acele sangerari. A nu se face confuzie. Cand fata e la menstruatie se zice ca nu poate ramane insarcinata, deci sansele sunt foarte mici. Poti afla daca e la menstruatie printr-un control sau pur si simplu o intrebi. Chiar nu stiu cum sa explic sa nu fiu catalogata stupida, dar asa intrebare asa raspuns. Pentru mai multe detalii cauta pe google despre menstruatie si organul reproducator feminin, presupunand ca pe cel masculin il stii foarte bine. tongue

| luckyman_4740 a răspuns:

Aoleu, mama, mai citeste si tu o revista medicala.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

S