anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Dati`mi va rog niste statusuri referitori la ochii frumosi ai unei persoane!

Răspuns Câştigător
| Deeaaaaaaaaaaaa a răspuns:

De ce să îmi doresc ochi verzi, când natura m-a înzestrat cu ochi căprui, iar ochii mei căprui pot vedea verdele naturii.

Tot ce vrei sa-mi spui... Spun ochii tai caprui

ce frumosi sunt ochii tay albastrii cand ma uit la tine ma apuca dracii!

Privesc in ochii tai albastrii fericire si iubire nu te gandi nici un moment ca imi sta gandul la despartie

Ce frumosi sunt ochii tai albastrii, cand pictez totul in negru si suspin in noapte fara sa te stiu aproape...

Ochii tai,ochii tai ma innebunesc,ochii tai, ochii tai ce mult ii iubesc, ochii tai vai de viata mea...ke bine ar fi de iasi mai avea

Treci printre ei, nu te mai uiti in ochii lor,ti-e frica si ai vrea, sa poti si tu sa zbori.

De ce inchidem ochii cand dormim? De ce inchidem ochii cand visam? De ce inchidem ochii cand sarutam? Pentru ca cele mai frumoase lucruri nu se pot vedea cu ochiul liber. Cand inchid ochii te vad pe tine...TE IUBESC!

In ochii tai citesc iubire... sau poate doar ochii mei vor sa-mi spuna asta...

ma uit in ochii tai, si vad mii de culori... ma uit in ochii tai, si in suflet am fiori... ce-mi dau aripi ca sa zborr.

Vàd lumea ìn ochii tài...si ochii tài peste tot ìn lume

Oriunde ma uit vad privirea ta. Oriunde merg, simt atingerea ta. Nu am curaj sa inchid ochii, pentru ca stiu ca ai aparea in fata mea si nu i-as mai deschide…

Dragostea nu are nevoie de cuvinte. Se poate spunde Te Iubesc cu o singura privire.

Ce frumosi sunt ochii tai albastrii, cand pictez totul in negru si suspin in noapte fara sa te stiu aproape

Ochi căprui, priviri senine,
Plină de-al iubirii har,
Tu-i dai inima din tine,
Ea o pune la dosar!

E clipa ce inevitabil m-a ajuns... pentru o secunda toti ochii s-au oprit din plans

Sunt nopti in care ochii nu-i inchid gandindu-ma la tine si sunt nopti in care vreau sa te ating si sa ramai cu mine.

| Criiistinutsa a răspuns (pentru Deeaaaaaaaaaaaa):

Gata cu cearta, ca oricum tie-ti dadeam funda ca a fost primull raspuns si m-a si ajutat!

| Deeaaaaaaaaaaaa a răspuns (pentru Criiistinutsa):

Nu e vb de asta ca nu muream pentru o fundita dar i-am sp ca nu`mi place sa fiu copiatahappy, si mersi de funda:*

9 răspunsuri:
| Roxana121 a răspuns:

De ce să îmi doresc ochi verzi, când natura m-a înzestrat cu ochi căprui, iar ochii mei căprui pot vedea verdele naturii.

Tot ce vrei sa-mi spui... Spun ochii tai caprui

Privesc in ochii tai albastrii fericire si iubire nu te gandi nici un moment ca imi sta gandul la despartie

Ce frumosi sunt ochii tai albastrii, cand pictez totul in negru si suspin in noapte fara sa te stiu aproape...

Ochii tai,ochii tai ma innebunesc,ochii tai, ochii tai ce mult ii iubesc, ochii tai vai de viata mea...ke bine ar fi de iasi mai avea

Treci printre ei, nu te mai uiti in ochii lor,ti-e frica si ai vrea, sa poti si tu sa zbori.

De ce inchidem ochii cand dormim? De ce inchidem ochii cand visam? De ce inchidem ochii cand sarutam? Pentru ca cele mai frumoase lucruri nu se pot vedea cu ochiul liber. Cand inchid ochii te vad pe tine...TE IUBESC!

In ochii tai citesc iubire... sau poate doar ochii mei vor sa-mi spuna asta...

ma uit in ochii tai, si vad mii de culori... ma uit in ochii tai, si in suflet am fiori... ce-mi dau aripi ca sa zborr.

Vàd lumea ìn ochii tài...si ochii tài peste tot ìn lume

Oriunde ma uit vad privirea ta. Oriunde merg, simt atingerea ta. Nu am curaj sa inchid ochii, pentru ca stiu ca ai aparea in fata mea si nu i-as mai deschide…

Dragostea nu are nevoie de cuvinte. Se poate spunde Te Iubesc cu o singura privire.

| angelRBD a răspuns:

Ochii negri sunt frumosi
ochii verzi sunt mincinisi
ochii albastrii si caprui
fura inima oricui.-":X:X:

un sfat pentru cei cu ochii caprui: daca vreti sa-i aveti albastrii.plangeti si o sa vii se schimbe culoarea.cica' ochii albastri sunt meniti sa traiasca in lacrimicryingcryingcryingcryinguneori chiar cred asta

Tot ce vrei sa-mi spui. Spun ochii tai caprui

Ce frumosi sunt ochii tai albastrii, cand pictez totul in negru si suspin in noapte fara sa te stiu aproape.

Ochii tai,ochii tai ma innebunesc,ochii tai, ochii tai ce mult ii iubesc, ochii tai vai de viata mea.ke bine ar fi de iasi mai avea

De ce inchidem ochii cand dormim? De ce inchidem ochii cand visam? De ce inchidem ochii cand sarutam? Pentru ca cele mai frumoase lucruri nu se pot vedea cu ochiul liber. Cand inchid ochii te vad pe tine.TE IUBESC!

In ochii tai citesc iubire... sau poate doar ochii mei vor sa-mi spuna asta

ma uit in ochii tai, si vad mii de culori. ma uit in ochii tai, si in suflet am fiori. ce-mi dau aripi ca sa zborr.

Ai plâns şi tu vreodată?
Eu, zău, nu pot să cred,
Căci lacrimi lasă urme
Ce ani întregi se văd!

Un ochi, care vreodată
A plâns de dor şi chin,
Mă crede: nu degrabă
Devine iar senin!

Un ce fără de nume
Rămâne-n el ascuns;
Dar ochii tăi sunt limpezi:
Nu pot să cred c-ai plâns...
Singurul poem citit vreodată,
au fost ochii tăi.
Ce frumoşi ochi ai iubita mea!
Îmi doresc să mă oglindesc,
în ochii tăi.
Dar când? Vă iubesc ochi căprui.
Mă stingi în ochii tăi
bulgăr de iubire
rostogolit sub paşii
pe care au nins
cuvintele ce nu s-au spus

te rostogoleai
lacrimă albastră
sub pleoape te cuibăreai
în ochii mei ca într-o ciutură
sorbeam şi mă îmbătam
până dimineaţa

simt cum mă stingi în ochii tăi
chiar dacă lumânarea
pâlpâie încă
mă stingi în ochii tăi
lumina stinsă
îşi va risipi cenuşa

nu va mai fi timp
nici o mână
să o adune în urnă.

Ochii tăi cuprind în braţe
Trupul dulce şi firav,
Îl sărută-n dezmierdare,
Iar el tremură cu drag.

Ochii tăi sunt verzi
Ca iarba şi smaraldul
La un loc,
Când îi pierzi pe buze
Roua îi absoarbe,
Le dă foc.

Ochii tăi mă fură
Noaptea şi chiar
Luna le dă drept,
Se ascund pe cer
Şi steaua le zâmbeşte,
Eu îi cred.

Ochii tăi, ce fericire!
Văd o fată şi sunt eu,
Fără ei în nemurire
N-aş fi eu.

Vàd lumea ìn ochii tài.si ochii tài peste tot ìn lume

Oriunde ma uit vad privirea ta. Oriunde merg, simt atingerea ta. Nu am curaj sa inchid ochii, pentru ca stiu ca ai aparea in fata mea si nu i-as mai deschide

De ce să îmi doresc ochi verzi, când natura m-a înzestrat cu ochi căprui, iar ochii mei căprui pot vedea verdele naturii

Ce frumosi sunt ochii tai albastrii, cand pictez totul in negru si suspin in noapte fara sa te stiu aproape

Plină de-al iubirii har,
Tu-i dai inima din tine,
Ea o pune la dosar!

E clipa ce inevitabil m-a ajuns.pentru o secunda toti ochii s-au oprit din plans

Sunt nopti in care ochii nu-i inchid gandindu-ma la tine si sunt nopti in care vreau sa te ating si sa ramai cu mine.

Am praf in ochi pentru artisti, praf in nas pentru rockeristi, praf de pusca pentru manelisti, te fac praf daca mai misti!

Ochii verzi, sa nu-i crezi.
Ochii caprui, fura inima oricui.

Cele mai multe fete au ochii caprui, cred. Si baietii la fel, cred.
Persoanele care au ochii caprui se implica profund in relatii, le place sa faca persoana draga de langa ei sa se simta iubita si satisfacuta. O lista de statusuri frumoase cu subiectul ochi caprui.

Sa incepem cu o binecunoscuta zicala: Ochii caprui fura inima oricui.

Plină de-al iubirii har,
Tu-i dai inima din tine,
Ea o pune la dosar!

Iubita mea cu ochi căprui. Frumoasă e cum alta nu-i.

Tot ce vrei sa-mi spui
Spun ochii tai caprui

Iubeam si eu candva doi ochi caprui
Plangeam cand nu-i vedeam de dorul lui

Ochi caprui scormonesc in alti ochi caprui.

1. Ochii caprui fura inima oricui.
2. Iubita mea cu ochi caprui. Frumoasa e cum alta nu-i.
3. Ochii caprui sunt blanzi si de dragoste flamanzi, chiar daca ei rad sunt tacuti, ei te-ndeamna sa-i saruti.
4. Iubesc si eu doi ochi caprui, dar ce pacat ca-s albastrui…
5. Ochi caprui, priviri senine / Plina de-al iubirii har / Tu-i dai inima din tine / Ea o pune la dosar

| Anaalex520 a răspuns:

Nu plange ca s-a terminat ci zambeste ca te-ai scapat!

In dragoste, sa nu faci din durerea altuia fericirea ta…

hmmm. ai parfumul meu in bluza ta, si stilul meu in mintea ta,vei cauta privirea mea in fiecare EA din viata taoh go on…

M`ai vanduth`cand ai avut`Ocazia` Io`NU te vand`. te dau degeaba

Imi place vrajeala ta.dar sa nu intelegi gresit. daca ti-am zambit nu inseamna ca m-ai prostit."

Nu mai e Ea! Fetita ce tacea! Astazi iti spun PA,ieri poate imi pasa.

Te uiti la ea,dar ma vezi pe mine o atingi pe ea, dar ma simti pe mine ma vrei pe mine, dar te multumesti cu ea niciuna ca mine, 1000 ca ea!

Elegant, dar ce e dincolo de fata asta, stiu doar cei pe care i'am facut sa planga'n viata asta.

...

VEZI AICI http://estatusuri.cabanova.com/statusuri-2016.html