| AnonimAwesome a întrebat:

Dau Funndittzaa! cum se poate fura o masina? sau cu ce cu sarma cu agrafa si cum? bag unde se baga cheia si fortez si invart sau cum? DAUU funditaA

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poți încerca cu un ac de coc. Dacă nu reușești mai ai varianta clamelor sau a clipsurilor. Cheia o poți băga, după preferință, unde vrei. De preferat în orificii relevante. Cu forțatul nu te sfătuiesc. Dar poți învârti. După cum te face fericit.

5 răspunsuri:
| RXN a răspuns:

Aha, si te astepti ca toata lumea sa sara cu sugestii acum, mai ales proprietarii de masini, nu?laughing Cati 14 ani ai?

| darrio2007 a răspuns:

De cand nu ai mai fost la scoala? Ca vad ca iti umbla capul la prostii.

| Essence a răspuns:

Sa iti explic.
te imbraci frumusel si te teleportezi pana la un cabinet psihologic.
sau, la politie, daca ti se pare mai aproape.

scuzati-mi ironia, dar mi se pare absurd sa se puna asemenea intrebari pe acest site.
maine, poimaine o sa intrebi : 'ce fel de droguri credeti ca ar trebui sa folosesc?' sau 'ce suna mai bine:sa sparg o banca, sau o vila'.

imi pare sincer rau, probabil o sa primesc stupid din partea ta, dar intelege ca nu se poate sa pui asemenea intrebari.
micii copii de azi, marii traficanti de maine.

imi pare rau.
sincer.

| xXxRaduxXx a răspuns:

Nu stiu dar eu zic sa incerci cu o masina de politie ca alea au incuietorile prafwinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ba sarma o indoi la jumatate usor si bagi in incuietoare da vezi ai grija cum o bagi ma da incearca la din astea vechi ca sunt vai de huhu incuietorile Hai Pa big grinlaughing