| Unknown848 a întrebat:

Dau la laba cam de odata pe saptamana are ceva sau ar trebui sa o las mai moale?

As dori raspunsuri care sa ma ajute sa o las mai moale sau sa ma calmeze ca nu am nimica.
Am 17 ani dar de la 15 faceam 1 la 3-4 saptamani la 16 2-3 si acuma la o saptamana.

8 răspunsuri:
| mihai69 a răspuns:

Poți s-o faci și în fiecare zi, dacă ai chef. Nu-i niciun pericol.
Mai ales dacă vrei s-o „lași moale" - păi trebuie s-o freci bine înainte, că altfel nu se-nmoaie! rolling on the floor

| Danysan a răspuns:

Ma faci sa rad prin ceea ce spui.E mai usor sa iit faci o iubita si o sa vezi ca dupa o partida de sex nu mai ai chef de altceva cel putin o luna.Pe de alta parte am vaz cazuri pe aici cum ca sunt unii care o fac de 3-4 ori pe zi asa ca stai calm ca e ceva normal. Poate prea rar pentru unii.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cam putin dupa parerea mea. Odata pe saptamana... Hmm

| Green66 a răspuns:

Spor la treabă!

Răspuns utilizator avertizat
| somebodythatiusedtoknow a răspuns:

N-are nimic, e un comportament normal, lasand la o parte modul in care te-ai exprimat laughing Ai grija sa nu devina un comportament compulsiv, adica sa o faci prea des. Atunci va fi o problema

| Florinx123 a răspuns:

Incearca sa o faci mai putin sau deloc pentru un timp... daca ai prieteni cu aceasta problema puteti face concursuri de abstinenta. Te va ajuta, te vei simtii mai energic plus ca masturbatul poate da cateva probleme de sanatate fiindca inima ta pompeaza mai mult sange iar vasele tale de sange din penis se umplu si asa apare erectia.iar tu iti fortezi inima prea mult, probabil ai deja mici dureri. Abtine-te cat mai mult pentru o perioada iar dupa controleaza-te si da una pe saptamana..de tot nu o sa te poti lasa de acest "sport".
aici poti gasi cateva lucruri ajutatoare:
http://www.reddit.com/......Fap/search

bafta!