| Anonim06hr a întrebat:

Dau un exemplu, am făcut sex cu iubita mea și am ejaculat, peste câte ore ea poate sa-mi facă oral fără grija de a rămâne însărcinată (după ce am urmat +baie ) Mulțumesc frumos!

9 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Prin sex oral este imposibil sa lasi femeia gravida, fiindca femeia ramane gravida numai in vagin, nu in gura.
Sigur ca puteti avea sex oral, concomitent, tu facandu-i ei si ea tie, dar numai dupa ce va spalati bine organele sexuale.
Ideal este sa folositi prezervative, puse pe organele sexuale fiindca secretiile din penis si vagin nu sunt placute.

| dullcat a răspuns:

Unde ai ejaculat? De la sex oral nu ramane nicio fata/femeie insarcinata. Daca habar nu ai cum functioneaza urmareste videoclipurile de aici
https://www.youtube.com/playlist?list=PLejwvuY0eTV2xSIxk5pPfskU9oXoN5BDh

| Marius22222222222 a răspuns (pentru dullcat):

Sa mor eu că se fac desene animate cu așa cevalaughing))

| dullcat a răspuns (pentru Marius22222222222):

Pentru educatie sexuala, da, este nevoie sa se faca.Ai prefera sa vezi direct filme xxx? Nu. Iar animatia e destul de usor de inteles in general de toata lumea.Multe reclame si spoturi publicitare apeleaza la animatie. Apoi, fiindca e atragatoare pentru copii/adolescenti, se face mai usor corelarea, se memoreaza mai usor informatia, fara a oferi imagini explicite.

| Marius22222222222 a răspuns:

Frățiorul meu nu te lua după toți nebunii care zic că nu poate rămâne însărcinată. daca e de oral e de rău pentru că poate da naștere la măseaua de minte. minte care la muuulti va lipsește când puneți așa hal de întrebări.cum sa rămână ba din oral?

Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat
| anonimrx777 a răspuns:

Nu rămâne gravida pe gura