| Anonim06hr a întrebat:

Dau un exemplu, am făcut sex cu iubita mea și am ejaculat, peste câte ore ea poate sa-mi facă oral fără grija de a rămâne însărcinată (după ce am urmat +baie ) Mulțumesc frumos!

9 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat
| dullcat a răspuns:

Unde ai ejaculat? De la sex oral nu ramane nicio fata/femeie insarcinata. Daca habar nu ai cum functioneaza urmareste videoclipurile de aici
https://www.youtube.com/playlist?list=PLejwvuY0eTV2xSIxk5pPfskU9oXoN5BDh

| Marius22222222222 a răspuns (pentru dullcat):

Sa mor eu că se fac desene animate cu așa cevalaughing))

| Marius22222222222 a răspuns:

Frățiorul meu nu te lua după toți nebunii care zic că nu poate rămâne însărcinată. daca e de oral e de rău pentru că poate da naștere la măseaua de minte. minte care la muuulti va lipsește când puneți așa hal de întrebări.cum sa rămână ba din oral?

| dullcat a răspuns (pentru Marius22222222222):

Pentru educatie sexuala, da, este nevoie sa se faca.Ai prefera sa vezi direct filme xxx? Nu. Iar animatia e destul de usor de inteles in general de toata lumea.Multe reclame si spoturi publicitare apeleaza la animatie. Apoi, fiindca e atragatoare pentru copii/adolescenti, se face mai usor corelarea, se memoreaza mai usor informatia, fara a oferi imagini explicite.

| Violleta2022 a răspuns:

Prin sex oral este imposibil sa lasi femeia gravida, fiindca femeia ramane gravida numai in vagin, nu in gura.
Sigur ca puteti avea sex oral, concomitent, tu facandu-i ei si ea tie, dar numai dupa ce va spalati bine organele sexuale.
Ideal este sa folositi prezervative, puse pe organele sexuale fiindca secretiile din penis si vagin nu sunt placute.

| anonimrx777 a răspuns:

Nu rămâne gravida pe gura