| sokey a întrebat:

De ce chair cand imi da o fata cerere pe facebook care o cunosc mie incepe sa-mi placa de ea si intr-un fel cred ca si ea ma place. Stiu ca nu e adevarat dar, de ce am defectul asta grav, ma comport ca un copil de 12 ani si am 16. Sau daca ma baga in seama sau alte chestii stupide. De exemplu acum imi place de cea mai buna prietena, dar nu ii pot zice ca totusi imi e prietena. Intr-un timp mi-a trecut cand am lasat-o sa fie fericita alaturi de prietenul ei dar cand s-a despartit si am vorbit mult iar a inceput sa imi placa. Ce am? One Love All!

Răspuns Câştigător
| trixiiie a răspuns:

O chestie referitor la cea mai bună prietenă... Am ajuns la concluzia că e doar ideea, e doar în mintea noastră. E posoibil să nu o placem cu adevărat, în general așa se întâmplă (Vorbesc de experiența personală și a câtorva prieteni apropiați), dar de obicei se dovedește a fi un eșec și după aceea se pierde și prietenia.
Ar trebui să îți pui în minte să faci o chcestie, îți faci curaj și o faci într-un final. Așa merge la ăștia mai timizi. Și eu am fost odată.

3 răspunsuri:
| madyddd a răspuns:

N-ai scoala?!

| neutrino a răspuns:

Esti tanar si nelinistit. Solutia este numai la tine.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Esti foarte nesigur si interpretezi fiecare gest al fetelor intr-o maniera care sa-ti ofere confort emotional. Nu e sfarsitul pamantului doar ca exista riscul de a deveni dependent in a te hrani cu iluzii.