anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De ce credeti ca isi scot unii barbati verigheta in anumite imprejurari? De ex, seful meu are uneori verigheta pe mana uneori nu; asta am vazut si la altii...

11 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Posibil ca munceste acasa (taie ceva, sparge, lucreaza in gradina) si nu vrea sa o strice, asadar o scoate si uita sa o puna inapoi. Ori, se spala pe maini si ca sa nu-i cada, o uita acasa pe marginea chiuvetei.
Ori, posibil vea sa impresioneze pe cineva care ii vine in vizita, in ziua aceea, la munca.

| Necunoscut112 a răspuns:

Este un ****ing inel. Caută motivele pentru care nu porti uneori inelele. La fel e si verighetele (+pentru a te arăta disponibil).

| Endoryus a răspuns:

Esti in stare sa flirtezi (cica ) cu barbati de 40/45 de ani dar nu esti in stare sa gasesti un raspuns la o intrebare atat de banala? Sa fim seriosi.

| Endoryus a răspuns:

Aha. Una care e in stare sa fure sotul alteia, crede-ma. Stie raspunsul la o intrebare de clasa a 2 ca cea de mai sus. Asa ca, viseaza in continuare.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Iti activeaza modul on/off, atunci când verigheta il face pe om, nu omu verigheta. Oare daca esti singur si-ti pui o amãrât de inel pe deget? Toate sar ca proastele pe tine?

| Quassaar a răspuns:

Personal port verigheta pe lănțișor la gât. Pe deget efectiv mă incomodează, n-o suport. In felul asta nu iau bătaie nici de la nevastă-mea, iar tipele cu care flirtez probabil consideră că sunt celibatar.laughing)

| sofisis a răspuns (pentru Quassaar):

Deci win-win. Bravos.

| Quassaar a răspuns (pentru sofisis):

Pai da..macar sunt sincer in prima fază.laughing)

| sofisis a răspuns (pentru Quassaar):

Pai cu cine esti sincer? Cu fetele cu care flirtezi? laughing) Crezi ca daca chiar te place o tipa, o va retine verigheta? Sunt prea putine care tin cont de ea asa ca esti safewinking

| Quassaar a răspuns (pentru sofisis):

Nu știu dacă sunt cu fetele, dar sunt cu mine sunt sigur.laughing

| MGEORGESCU a răspuns:

Spre exemplu eu si sotul meu nu purtam verighetele cand suntem acasa, insa in orice alt context sunt pe degetele noastre intotdeauna. Evitam sa le purtam acasa pentru ca avem diverse activitati care pot ajunge sa le deterioreze si nu ne dorim asta, le pretuim foarte mult si vrem sa ne bucuram de ele in forma in care sunt pentru mai mult timp. E posibil ca pe acelasi principiu sa actioneze si cei de care mentionezi, si care din lipsa de atentie sau timp sa omita sa si-o puna pe deget. Cauzele cu siguranta pot fi si altele, dar eu prefer sa cred ca e varianta pe care o abordam noi.