| Bmw123 a întrebat:

De ce fetele acorda mai multa atentie hainelor decat iubitului? Smr daca o sa inteleg vreodata asta... Ma credeti ca iubita mea era sa se desparta de mine pe motiv ca i-am zis sa nu mai poarte o fusta mulata? Wtf? Ea daca imi zicea mie asa ceva imi bagam picioarele si eram de acord cu ea. Imi bagam ceva in ea de fusta. Un sfat ceva de la cei experimentati? Sa o termin cu ea sau nu? Ma gandesc ca daca ma lasa pentru o fusta sigur ma va lasa si pentru altele in viitor. Ps: avem 1 an de relatie. Nu e prima oara cand mi se intampla. Dar ea cand imi zice mie sa nu mai port nu stiu ce tricou ca mi se vad patratelele etc nici "mrr" nu zic... Pt ca mi se pare normal. Am iubita. De ce sa se uite altele la mine? Si la ea de ce sa se uite altii?

Răspuns Apreciat de Editori
| Freya1 a răspuns:

Acuma tu ce vrei? Sa scoti in evidenta ca ai patratele.
Nu cred ca e ok sa iti spuna nimeni ce sa porti, ca nu iti comanda nimeni pe corpul sau deciziile tale.In momentul in care spui "iubi nu ma lasa" e clar ca ceva nu e bine acolo.
Cred ca daca v-ati iubi suficient unul pe altul ati avea incredere unul in altul si ati putea umbla si nud si nu v-ar deranja deoarece ati sti ca nici unul nu ar permite cuiva sa va agate...
Daca ea s-a suparat pentru fusta aia nu cred neaparat ca ii pasa mai mult de haine ci probabil voia sa o apreciezi si complimentezi, si tu ai dat cu bata in balta spunand sa nu mai poarte fusta din aceea ceea ce poate insemna si ca nu iti place nu doar ca iti place, acum depinde cum o percepe.Plus ca fetele sunt mai sensibile cand vine vorba de infatisare.Sunt unele ce petrec o zi intreaga in oglinda sa fie frumoase pentru si langa iubitul lor, sau sa se ridice macar la minim nivel ca si alte fete iar sa vii sa ii spui nu mai purta aia pica prost.
Faptul ca spui ca sa o lasi dupa un an de zile si pentru faptul ca s-a suparat denota ce sentimente ai pentru ea.

| anonim_4396 a răspuns:

laughing
Da,e numai vina lui.În locul lui aș merge cu ea să-mi aleagă o lesă, ca să mă ierte.Una roz, cu pietricele.
Da, n-ar trebui ca el să-i impună cum să se îmbrace.Dar asta se rezolvă cu o discuție, nu cu o "amenințare" de despărțire.

| Freya1 a răspuns:

Tu chiar crezi ca fata aia la lasat sau cel putin a zis ca il lasa doar pentru fusta aia? Stai sa vezi ce urmeaza happy daca avem noroc sa raspunda

| anonim_4396 a răspuns:

Nu știu dacă doar pentru fustă, dar nici nu pot să presupun că tipa preferă o fustă mulată pentru că una largă i s-ar ridica dacă bate vântul și ar lăsa la vedere vânătăile pe care i le face el când o bate zilnic.
Dacă avem noroc? Si dacă răspunde, va spune varinata lui a poveștii.Asta e problema cu oamenii. Mint. Mint des și nu știi când o fac și când nu.Așa că da, probabil ai dreptate că a omis anumite detalii, dar oricum n-ai să le afli.

| Freya1 a răspuns:

Uneori oameni nu sunt atat de inteligenti pe cat par, si daca la unu nu ii functioneaza mintea cum trebuie sigur daca o sa dea un raspuns indiferent daca e in favoarea lui o sa aflam ce si cumbig grin

| anonim_4396 a răspuns:

Spune-ne tu experta in oameni penibili, ce ar trebui sa discute sa o impace?
din perspectiva mea e totul compromis.

| anonim_4396 a răspuns:

Nu știu.Ei își cunosc problemele, ei știu cum stau lucrurile în realitate, probabil destul de diferit față de e scris aici.Ea i-ar putea explica lui că îi place să se îmbrace într-un anumit fel, că dacă are un iubit nu înseamnă că de acum nu-i mai pasă de cum e văzută de ceilalți bărbați.El i-ar spune ce nu-i convine lui, de ce e gelos și ar încerca să găsească o cale de mijloc.Totul simplu si roz.
Dar da, "relația" lor e compromisă, el e ca și un cățeluș ce dă fericit din codiță când își vede stăpâna.

| anonim_4396 a răspuns:

Da, pãcat ca ea nu mai existã momentan in aceasta ecutatie, a rãmas doar el.

10 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Ar trebui sa îi bagi fusta in gura si sa scapi de ea. Aia e fustangie nu om

| Holiday a răspuns (pentru mgtow):

"Aia e fustangie..."

Nu exista cuvantul asta. Exista doar "fustangiu", care inseamna afemeiat. Nu se foloseste nici pentru o lesbiana/bisexuala care alearga dupa femei.
In rest, sunt doar frustrarile tale. O femeie poate fi sexy chiar daca e intr-o relatie sau casatorita si doar disperati si nesiguri pe ei ca tine pot emite astfel de judecati.

| Bmw123 explică (pentru Holiday):

De ce sa fie sexy daca are o relatie si iubeste? De ce vrea sa atraga priviri? Pentru ce? Am avut hamsteri mai inteligenti ca voi astia tinerii.

| mgtow a răspuns (pentru Holiday):

Am zis la misto. In legatura cu nesiguranta si frustrarile pastreazale in HDD. Nu ai habar prin ce am trecut eu sa te dai smecher/a cu filozofii ieftine.

| Holiday a răspuns (pentru Bmw123):

"De ce sa fie sexy daca are o relatie si iubeste?"

Ai vrut un sfat si l-ai primit, nu doar de la mine, de la mai multi. Se pare ca de fapt tu vrei doar ca noi sa-ti confirmam ca gelozia ta stupida este normala. Ei bine, nu este.
Fa-i un bine si desparte-te de ea. Nu are nevoie nimeni de un fatalau lipsit de incredere care sa-i interzica niste lucruri care nu au nici o legatura cu bunul mers al relatiei. Maine poimaine ii interzici sa se macheze, sa se coafeze, sa mearga la sala, etc. Ca se uita altii la ea si nu suporta prostia ta asta.

" Am avut hamsteri mai inteligenti ca voi astia tinerii."

Inca o data tragi concluzii pripite. Faptul ca te intelegi tu mai bine cu hamsterii decat cu mine sau cu altii, nu inseamna ca sunt aia inteligenti, ci ca esti tu mai aproape de inteligenta lor. Referitor la "astia tinerii"...iar ai dat-o in bara. Nu sunt batran, dar tanar nu mai sunt demult...

| RAY a răspuns:

Fi serios man, totul e sa nu te insele, atunci o lasi

| Holiday a răspuns:

Nu fi bleg, oamenilor le place sa fie admirati. Lasa fata sa poarte ce vrea. Daca esti intr-o relatie nu inseamna ca nu mai trebuie sa se uite nimeni la tine. Sunt doua lucruri diferite.
Pe de alta parte, cat de bleg sa fii sa accepti tu sa nu porti ceva doar ca asa vrea ea. Astea-s niste tampenii. Ideea e sa va sfatuiti unul pe altul cum sa va imbracati sa aratati mai bine, nicidecum mai rau...

| Emma30555 a răspuns:

Nu se pune problema ca te lasă pentru o fusta. Problema nu e îmbrăcămintea ci faptul ca ești posesiv și ii interzici lucruri. Nu este indicat ca într o relație sănătoasă sa fiți geloși încât sa va interziceți ce haine sa purtați. Este un motiv sa te gândești dacă poți fii pe viitor cu un băiat, dacă el nu accepta sa arăți bine în anumite haine și sa le porți. Poți sa i da cuiva sfaturi de genul asta dacă nu ii sta bine dar nu ca e prea scurta prea mulata asta denota gelozie

| RAY a răspuns (pentru Emma30555):

Like

| Emma30555 a răspuns (pentru RAY):

Merci happy

| RAY a răspuns (pentru Emma30555):

Esti o fata desteapta

| Justme1997 a răspuns:

Nu ii dai tu ordine ce sa poarte si ce nu, si eu m-as fi suparat. Mai bine o lasi, pentru binele ei

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Tocmai de asta te lasa pentru o fusta laughing. Tu fiind un catelus (clar nu iubit ) te-ai fi aruncat in fata trenului daca ea ti-ar zice, pe cand ea. Cauta alta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu comenteaza pentru ca vrei tu sa nu mai poarte ea fustã, o face pentru ca esti gelos.
Curând o sa caute la altul daca tu devi asa obsedat, sa-i bage mâna sub fustã.

| Bmw123 explică (pentru anonim_4396):

Nu are decat... Crezi ca dau doi bani pe asta? In ce iubire nu exista gelozie? A ajuns gelozia sa fie o rusine... In ziua de azi, pentru fete, e mai rusinos sa alerge dupa autobuz decat sa si-o traga cu 5 baieti intr-o noaptewinking cu asta am zis ce aveam de zis

| anonim_4396 a răspuns (pentru Bmw123):

Tu esti genul de tip care o duce acasa, dupã ce ca nu ai primit nimic? pentru ce sa o duci cu masina? Zi tu de ce? nici daca te suge bine nu ar trebui sa o faci. Mai ales daca face asemenea mofturi când ii zici ceva.
Probabil tu ai accepta sa o pupi si la fundulet doar sa te ierte, cineva mai jalnic ca tine nu existã, daca tot nu iti pasã cum se imbracã ea erai deja la alta, si nu iti convenea, nu mai cerea-i sfaturi, dar asa stai dupã fundul ei doar sa primesti si sa te rogi pentru putinã pasaricã laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

"Apreciat de editori" daca o complimentezi si esti catelus nu e bine, daca esti gelos tot nu e bine. laughing

| KevinLevin a răspuns:

Asa fac unele fete.

| anonim2533 a răspuns:

Maai stiu ce zici. Ea nu vede lucrurile asa, crede ca daca acum ii spui ca rochia e prea mulata, mai incolo vei pune sac de rafie pe ea.
Mandreste te cu ea ca e frumoasa di multi si ar dori ce ai tu, nu ii ascunde frumusetea, e trecatoare...e tanara. Ea asta crede ca ii vei interzice hainele sexi,. machiaje etc.si da i la cratiță