Cand eram mai mic, mi se parea ca unele fete sunt mai grase, dar acum imi dau seama de greseala mea. ![]()
Umm, pai ca baietii se dezvolta mai tarziu, ca ei de obicei sunt mai slabi si atunci au parerea asta despre o fata care de fapt ii numai buna. Poate de asta le plac si fetelor baietii mai mari, ca astia nu au vederea asa de deformata.
Nu-i deloc adevarat, stiu foarte multi baieti carora le plac fetele mai plinutze dar in schimb nu stiu mai nici unul caruia sa-i placa fetele gen ''scanduri''
Mai si intrebare dc? Poi iti sp eoo ca uh daca ai fi baiat nu te uithat l o fta care e plinuta.si mai de graba te uitai l o fata slaba care arata MULTH mai bine decat cea plinuta. J...asStha nu insSeamna ca daca e slaba i se zice ca e o "scandura".
. j prb baietilor mai plinutzi le plac fetele mai plinutze. sti cum e vba aia. "ke se aseamana se aduna".
bye!
Nui adevarat disperatilor(adica in prop de 90%)le plac cele cu forme...cred ca din cauza ca asa au vazut in filme...
Aozi la ea... scanduri... pentru ca baietilor, indiferent ca sunt grasi sau slabi le sta bine cu o fata subtirica pe langa ei, insa daca pui un baiat mai slab pe langa o fata mai mare ca el arata funny
plus ca daca au o fata subtire, delicata si sensibila pe langa ei, ei se simt puternici si protectori, fata de o fata care mai degraba il protejeaza ea pe el decat invers ![]()
obarbiebruneta întreabă: