| Swal a întrebat:

De ce o fata cand place un baiat devine stresanta, sau de ce fetele se cred mult prea stapane pe sine si deja tupeul lor trece in nesimtire? Intreb asta prin prisma faptului ca un baiat se rezuma doar la a placea, si la un moment dat sa faca pasul iar daca este refuzat renunta, asta ca si eu o spun ca baiat : e foarte amar sa fi refuzat. Revenind la ce spuneam mai sus, in cazuri de maxime simpatii de ce fetele sunt mai stresante?

Răspuns Câştigător
| malina1 a răspuns:

Fetele sunt mai stresante pentru ca le e frica sa nu isi piarda "ursuletul" si doar unele fete pot trece de la tupeu la nesimtire:cele care se cred mereu stapane si cred ca lumea le apartine
Funda?

6 răspunsuri:
| LineGuide a răspuns:

Daca o tratezi ca pe un idol nu o vei dobandi! Trateazo ca pe un lucru care trebuie numai sa completeze nu care e o bucata din ceva incomplet.
Mult noroc!

| Swal explică (pentru LineGuide):

De fapt nu este vorba de a trata pe cineva ca pe un idol..si pe cine sa dobandesc thinking si de ce mult noroc laughing acum nu am de gand sa ma combin cu nici o fata eu am postat intrebarea asta pentru ca niste curiozitati din trecut m-au facut si mai curios thinking le-am trait pe pielea mea x_x

| RaluckSakura a răspuns:

Heyy si eu sunt fata deci o fata e stresata daca place un baiat adica e stresata ca el o va refuza adica crede ca isi bate joc de ea. Sper ca te-am ajutat! happy

| stefan56 a răspuns:

Frate nushtiu nu prea au creier am patit o si eu i placea unei fete de mine dar era asa de insistenta incat intrecea limita nici macar nu arata ceva calumea (sa arate bine). sa fiu sincer nu cred ca au un creier prea dezvoltat ba chiar mi intreba prietenii daca eu vorbesc despre ea laughing)))))

| Swal explică (pentru stefan56):

Pai asta ma intrebam si eu thinking de ce dracu sunt asa de insistente si agasante..nici nu se compara o fata indragostita cu un baiat indragostit la acest capitol...sunt prea prea enervante x_x noi macar avem limite laughing

| stefan56 a răspuns (pentru Swal):

I know, i know