Heii!
De urat nu cred ca te uraste nimeni, probabil nu-ti dau importanta acele fete pe care ti le-ai dori tu! Altceva nu am ce zice doar:Ce e al tau e pus deoparte! Deci:RABDAREA e cuvantul cheie.
O zi buna!
Buna. Poate asta e doar o idee absurda de-a ta; sau poate ai incercat la fetele "imposibile", la cele care nici ele nu stiu ceea ce vor.
Cum sa te urasca, ai facut ceva rau? Nu cred, totul e in imaginatia ta. Poate nu te-ai uitat la fetele potrivite, cand tu te dai la toate scorpiile si te respingeau... una cuminte sta in spatele tau si te place.
Mai incearca, nu te descuraja atat si nu iti mai face complexe, pana la urma nu e nimeni perfect, nu te lua dupa rautatea altora.
Take care, curaj! O sa gasesti fata potrivita.
Cel mai probabil fiindca esti cu prea mult bun simt intr-o tara plina de nonvalori si tupeisti. Dar asta nu inseamna ca te uraste cineva. Pur si simplu daca nu dai dovada ca ai tupeul minim necesar, nu te baga nimeni in seama, intr-o tara unde panaramele si boschetarii au statut de vedete, in timp ce actorii adevarati si oamenii de cultura mor de foame.
Fa-ti un pustiu de bine si cand ai sansa s-o stergi peste hotare, du-te fara ezitare.
¨Norocul¨ cu fetele ti-l faci singur. Poate inca n-ai dat de fetele potrivite.Nu te grabi...Pentru toti exista cineva acolo!
Conteaza cum te comporti cu cei din jurul tau. Sau mai bine zis cum te comporti in general. Incearca pe fete sa le faci fericite si sa nu fii pre timid si prostovan. Si in nici un caz disperat. Ar fi multe de spus. Daca vrei sa vorbim mai mult uite idul meu kay.beyblade
Am incercat cu toate genurile de fete de la blonde pana la brunete de la fete de la tara pana la aleea de oras pe facebook ma gasesti cristofor Ionut nu merge cu niciuna
anonim_4396 întreabă:
yonutzmaryan întreabă: