| RAY a întrebat:

De ce toate fetele spun nu toate suntem la fel sunt de acord cu asta dar de ce nici una nu mi-a spus vreodata lasa-ma sasi demonstrez eu ca nu sunt ca altele?

15 răspunsuri:
| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

Pentru ca teoria e usoara, practica e grea

| BlackheartQueen a răspuns:

Nu toate fetele sunt la fel. E adevărat. Dar de ce băieții le tratează pe toate la fel?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu esti de acord cu asta, tocmai din acest motiv vrei sa ti se demonstreze contrariul a ce spunem noi. Fata se manifesta nu iti spune ce iti demonstreaza. Faptele ei spun totul despre ea. Tu trebuie sa deduci daca fata respectiva e ceea ce iti convine tie.

| RAY explică (pentru anonim_4396):

Eu am o minte libera,deschisa la dialog si mereu deschisa la noi cunostinte si idei,nu am idei fixe,eu am tot spus in ziua cand voi nimeri o singura fata care nu minte voi crede ca nu toate sunt la fel,eu nu pot crede in ceva ce nu am dovezii pro sau contra,dovezii ca toate sunt la fel le vad peste tot vad fetele cum se vand ca niste obiecte sexuale,vad ca sunt barfitoare, rele de gura, perverse si ipocrite nici eu nu sunt sfant, dar decat sa stau cu o fata mai bine singur, de aia am spus daca tu esti sigura ca u esti ca altele demonstreaza asta degeaba spui ca nu esti

| anonim_4396 a răspuns (pentru RAY):

Ok, dar oare ii dai sansa sa-ti demonstreze? Parerile pro si contra vin din partea altora. Daca dovada e in fata ta de ce nu ti cont de ea?

Eu la toata lumea i dau sansa sa ma contrazica indiferent de ceea ce crede persoana lui,religie, sex, stiinta, it etc parerile vin cu dovezii ceea ce percep eu din mediul in care traiesc, hey nu spun ca genul masculin nu e ipocrit sau pervers sunt multe curve masculine

Vrei sa fi convins, nu sa convingi. Dovezi mai clare decat cele pe care le deti tu, nu vei gasi.

Nu cred ca voi convins de ceva in viata asta sincer, poate de moarte atat

Ai nevoie de experiente traite pe propria piele pentru a te convinge. Moartea nu cred ca ai trait-o deci nici de ea nu esti convins.

Da vezi ca sti

Nu mai gandi negativ, te vei convinge de multe lucruri pe parcursul vietii si nu astepta moartea inainte de a trai tot ce ti-ai propus.

| AnNéVidoff a răspuns:

Foarte simplu! Pentru ca asa se simt ele bine! happy
Cand vor ajunge sa placa/iubeasca un baiat,poate doar atunci sa doreasca sa fie mai speciale! happy
In definitiv,de ce sa isi doreasca sa fie diferite? Nicio fata nu o sa recunoasca daca o intrebi,cel mult o ranesti, dar fetele sunt toate la fel pentru ca:,, Cine se aseamana, se aduna!'' si pentru ca fetele mereu vor ramane fete!
Rezumat la tot ce am scris laughing) :
De ce sa isi doreasca sa fie speciale? Fetele sunt speciale doar in situatii speciale! happy
Nicio fata nu vrea sa para diferita degeaba! happy
Tu ai vrea sa fii special intr-un grup de baieti doar pentru ca ti s-a pus pata dimineata pe asta? laughing)))
Dar cum apare o fata care te intriga, cum esti brusc alt om! laughing))

| missme99 a răspuns:

In general cred ca nu e bine sa faci generalizari dar pe toti oamenii ne leaga niste aspecte comune.
Toata lumea de exemplu inseala. Poate unii doar o data in viata, altii zilnic...dar toti o fac.
Eu zic ca nu ar trebui sa rosteasca aceste cuvinte, ar trebui pur si simplu sa iti arate si gata.

| deepalex a răspuns:

Esti din tm si si un audi?laughing
Imi pare cunoscut numele tau..parca e nr de masina.

| RAY explică (pentru deepalex):

E un magazin in bazar ray, sunt cd urii bluray, sunt multe chesti cu ray, asta e un nimic prescurcat ca intreg numele e greu de pronuntat