anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De ce un baiat care are mai multe prietene se numeste "gigolo" iar o fata... care are mai multi prieteni se numeste "tarfa "? Serios acum, curva nu inseamna de fapt sa te culci cu altii pentru bani? Iar avand acei prieteni, adica iubiti, doar te saruti imbratisezi nimic altceva, asta nu inteleg, ma puteti ajuta sa pricep mai bine conceptia romanilor? Plzz! Dau funda! :*

Răspuns Câştigător
| danden a răspuns:

Acesta e un subiect foarte controversat si nu ai cum sa schimbi conceptia. De cand e lumea si pamantul barbatul poate insela si noi trebuie sa intelegem ca e barbat si de,dar femeile nu au voie la asa ceva pentru ca repede sunt etichetate. Urasc asta,si eu am fost o perioada pe conceptia ca si femeile pot si chiar foloseam barbatii exact cum fac ei cu noi, dar daca stau sa ma gandesc mai bine chestia asta vine de la faptul ca noi suntem sexul slab, frumos si de aceea nu "ni se permite" asa ceva, e la fel ca si cu homoxesualii si lesbienele. Cand doua fete se saruta e wow, daca sunt doi barbati e dezgustator

6 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Prostituata face sex pentru bani sau beneficii. Curva sau tarfa face sex cu barbati pe care nu ii iubeste. Ideea ca un barbat care se prostitueaza sau se culca cu femei pe care nu le iubeste este mai presus decat o femeie care face acelasi lucru apartine doar mahalelaor si comunitatilor de romi.
Persoanele cu putina educatie cionsidera ca un om adevarat (barbat sau femeie) se culca numai cu persoane pe care le iubeste, iar cei care nu fac asa sunt demni de mila daca nu pot sau de dispret daca nu vor.
Sarutul este si el un gest foarte intim, nu te saruti cu primul venit, ci numai cu persoane cu care ai un inceput de relatie bazat pe ceva sentimente.

| Azµre a răspuns:

Târfa = Femeie de moravuri ușoare, prostituată.
Curvă = Femeie care duce o viață desfrânată, prostituată.
Depravată = Femeie descompusă din punct de vedere moral, desfrânată, coruptă, perversă.
Gigoletă = Femeie de moravuri ușoare.

Târfă=Curvă=Depravată=Gigoletă
Cred că am lămurit ierarhia femeilor neserioase.

Gigolo = Tânăr întreținut de o femeie mai în vârstă, bărbat cu moravuri dubioase, amantul unei gigolete.
Curvar = Afemeiat, depravat, desfrânat, destrăbălat, dezmățat, imoral, stricat.

E clar acum?!
E același lucru!

| Phoenixstar02 a răspuns:

Pentru ca unii inca au mentalitate de ev mediu. Iar gura lumii oricum nu o opreste nimeni niciodata!

| PopAdrian a răspuns:

Pai gigolo este este echivalentul masculin pentru "tarfa", insa mai nou este asociat cu "barbat de barbat" sau cu macho, lucru gresit deoarece sunt 2 chestii total diferite...

| Adde29 a răspuns:

Buna!
Asa sunt oamneii din ziua de azi.
Eticheteaza anumite persoane fara ca sa le cunoasca cu adevarat.
Da, baiatul se numeste gigolo, pentru ca sta cu multe fete, si pentru baieti inseamna ceva incredibil happy
In rest cu fetele care stau cu mai multi prieteni(iar majoritatea sunt baieti) sunt numite "tarfe", este o mare nedreptate sad
Sper ca ai inteles happy!

| Toma_Bogdan_1997 a răspuns:

O cheie care deschide multe usi e o cheie buna.
o usa care e deschisa de multe chei e o usa de r*hat.
^_^