Oamenii sunt animale sociale. Sub imperiul excitației sexuale, care este o forță vitală extraordinar de puternică, oamenii au comportamente pe care nu le pot avea în stare normală. Acolo nu era doar o femeie, erau doi.
Anunta Politia sau Politia Locală data viitoare cand vezi animale evadate. Ii amendeaza de le trece cheful.
Filmeaza-i, ai voie, e spatiu public.
Este ilegal ce au facut si ar fi putut avea parte de o amenda daca erau prinsi.
In al doilea rand, raspunsul este ca e un fetish. Acesta este antrenat de adrenalina care face lucrurile mai excitante. Tocmai riscul ca trebuie sa se fereasca le creeaza interes pentru aceasta activitate.
Oricum, degradant sa o faca asa de fata cu toata lumea, asta nu am mai auzit si imi pare rau ca ai asistat la asa ceva. Unele fetish-uri sunt ciudate si unii oameni ar face orice sa le indeplineasca. Sexul iti poate lua mintile.
E ceva josnic și ține și de bunul simț, pe care mulți din păcate nu-l au...
O mică observație totuși: nu acuza numai femeile de asta, la fel de bine e și vina bărbatului.
Ce imi pare mie interesant e ca desi erau 2 oameni care faceu sex, toate referintele tale sunt cu privire la saraca fata ca si cum ea e vinovata de toata povestea si tipul saracul doar se intampla sa stea pe acea banca cand nebuna a sarit pe el.
In loc sa scrii aici ca ai invatat ceva, tu te plangi, in locul tau dupa sex le-as fi luat un interviu sa stiu pe viitor, personal nu cred ca ai patit asa ceva si ceri atentie si tu, asa ca ai inventat povestea asta
Uite o întrebare de ce crezi că doar tipa e vinovată? Și d unii au fantezia de-a face sex în public, senzația că ai putea fi prins este considerată excitantă.
Era bine să-i prindă poliția să le f**ă o amendă. nu-i normal așa ceva. Da, ok, ai fantezii s-o faci în public, fă-o, da fă-o noaptea când nu-i nimeni și-n zone necirculate nu ziua să dea de tine toți oamenii. vai de capu lor.
Dar de ce zici doar femeile? barbatul care a făcut sex cu ea nu a luatpaete sau cum?
Este urat din partea lor sa facă într-un loc public ca parcul deoarece sunt și copii mici și adolescentin.
Wooo te scarbeste femeia care face asta? pai cu cine o facea? nu cu un mascul? adica cum? esti culmea
nu este etic, moral si este ilegal sex in public...dar tu condamni doar fata, lui ii dai un 10?
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
PedoBarbie întreabă: