| aleza21 a întrebat:

De mai bine de 3 ani am ca un bob la sanul drept jos unde se termina, e dureros doar cand pun mana, apare cu o saptamana inainte de menstra. Ofer fundita.

10 răspunsuri:
| I'mPerfect(a)! a răspuns:

Mergi la oncologie draguta ca ai o tumora, sau, mai pe romaneste, un nodul - benign, sper!

Va trebui sa iti faci o ecografie la san si chiar sa te opereze.

3 ani ai stat, acum e mai mult decat timpul sa faci o vizita medicului!

| Crisu a răspuns:

Roxytza:nu era informatsie.era ceea ce i se intampla ei, nu ca asa se intampla la modul general.happy
cred ca e un nodul, nu trebuie sa. tsi faci griji, dar cu toate astea mai bine du. te la un medic, el iti poate confirma asta.

| Sapphire a răspuns:

Fetelor, nu e de glumit cu nodulii astia.Si eu am avut, am fost operata de nodul, si acum iar mi-a aparut unul la acelasi san. Mergi cat mai repede la doctor si fa un eco. Eu de un an ma chinui cu nodulii astia, iau tratament si acum.

| anad a răspuns:

Spui undeva ca esti studenta deci nu se pune problema sa nu ai acces la informatie. In 3 ani de zile nu te-ai speriat, vazand si auzind atatea femei care se opereaza de noduli la san, si nu te-ai dus la medic (asta in primul rand) sau nu te-ai informat exact daca e periculos? Du-te neaparat la medic si nu doar la unul, ci la mai multi, pana esti sigura ca nu ai nimic!

| Anakatsu a răspuns:

Puteam traii si fara aceasta informatie sad

| lovem3 a răspuns:

Inseamna ca ai un nodul la san. sfatul meu este sa faci cat mai curand o vizita la cabinetul ginecologului pentru ca poate fi riscant daca stai asa cu el. ce mai bine e sa te duci vede medicul despre ce este vorba te va ''pipai'' si in functie de ce ai iti va prescrie un tratament in special o crema. in functe de cat de avansat e nodulul acesta se va vindeca mai repede sau mai greu.important este sa nu fi speriata si sa nu te alarmezi degeaba de aceea este foarte necesar sa faci o vizita medicului pentru a inlatura orice urma de indoiala:*

| movu a răspuns:

Off. fata si-a spus oful.Deci nu trebuie sa te panichezi cam aceeasi problema o am si eu tot ce trebuie sa faci este sa consulti un medic endocrinolog deci daca doare nu trebuie sa-ti faci probleme. Te-am pupat

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu am! Tot acolo! Doare rau

| aDiDaSxD a răspuns:

Uite cum a zis si Roxytza merci de informatie. Dar tu trebuie sa pui o intrebare nu?

| Roxytza_1134 a răspuns:

Merci de informatie... dar care e intrebarea? thinking