Mergi la oncologie draguta ca ai o tumora, sau, mai pe romaneste, un nodul - benign, sper!
Va trebui sa iti faci o ecografie la san si chiar sa te opereze.
3 ani ai stat, acum e mai mult decat timpul sa faci o vizita medicului!
Roxytza:nu era informatsie.era ceea ce i se intampla ei, nu ca asa se intampla la modul general.
cred ca e un nodul, nu trebuie sa. tsi faci griji, dar cu toate astea mai bine du. te la un medic, el iti poate confirma asta.
Fetelor, nu e de glumit cu nodulii astia.Si eu am avut, am fost operata de nodul, si acum iar mi-a aparut unul la acelasi san. Mergi cat mai repede la doctor si fa un eco. Eu de un an ma chinui cu nodulii astia, iau tratament si acum.
Spui undeva ca esti studenta deci nu se pune problema sa nu ai acces la informatie. In 3 ani de zile nu te-ai speriat, vazand si auzind atatea femei care se opereaza de noduli la san, si nu te-ai dus la medic (asta in primul rand) sau nu te-ai informat exact daca e periculos? Du-te neaparat la medic si nu doar la unul, ci la mai multi, pana esti sigura ca nu ai nimic!
Inseamna ca ai un nodul la san. sfatul meu este sa faci cat mai curand o vizita la cabinetul ginecologului pentru ca poate fi riscant daca stai asa cu el. ce mai bine e sa te duci vede medicul despre ce este vorba te va ''pipai'' si in functie de ce ai iti va prescrie un tratament in special o crema. in functe de cat de avansat e nodulul acesta se va vindeca mai repede sau mai greu.important este sa nu fi speriata si sa nu te alarmezi degeaba de aceea este foarte necesar sa faci o vizita medicului pentru a inlatura orice urma de indoiala:*
Off. fata si-a spus oful.Deci nu trebuie sa te panichezi cam aceeasi problema o am si eu tot ce trebuie sa faci este sa consulti un medic endocrinolog deci daca doare nu trebuie sa-ti faci probleme. Te-am pupat
Uite cum a zis si Roxytza merci de informatie. Dar tu trebuie sa pui o intrebare nu?
anonim_4396 întreabă: