Izabella,nu incerca sa pari alta!
Nu te lasa influentata de cei din jur,ai un cap,foloseste-l!
Care ar fi problema? Ai un stil AL TAU,asa esti TU,sa poti sustine ceea ce esti pana in panzele albe!
Si,cui ii place!
Trebuie sa fii la "moda"? Nu esti iubita pentru ca inca nu s-a gasit curajosul care sa te infrunte?
Probabil ai parte doar de cativa papa-lapte care te privesc languros si ai vrea si tu povestioara ta de dragoste,nu?
Pai,daca o vrei for real,be real!
Altfel,te vei multumi mereu cu surogate, de iubire, de viata!
Rock'n rolla!
Deci eu nu sunt nici baietoasa,nici roackara,si nici mie nu imi plac dulcegariile si alintarile,mai ales in public,sa fiu sincera pentru mine cuplurile care se giugiulesc,se alinta sau se saruta,imi par cam falsi.Mie imi plac astea doar cand suntem noi doi fara sa ne vada si ceilalati.
Sa fi un pic mai feminina nu strica.Ce sa zic despre vestimentatie,doar vezi si tu fetele cum se imbraca! nici mie nu imi place sa ma imbrac in fuste sau rochii, dar am si alte haine care ma fac frumoasa si feminina.
Schimba-ti un pic stilul vestimentar si ai sa iti schimbi si felul de a gandi chiar si caracterul, ai sa te simti mai bine in pielea ta.
Poate nu ai intalnit un baiat de care sa te indragostesti cu adevarat, pe care sa ajungi sa-l iubesti chiar. Atunci cand il vei intalni, vei deveni si tu romantica, dragastoasa si sensibila, fara sa vrei.
Iesti ca mine, numai ca eu am prieten si imi plac dulcegariile(pana la un punct).--am 15 ani-- si si eu mai lovesc baieti dar multora chiar asta le place la mine.eu as zice sa fii naturala.ex:poarta blugi si un tricou cum iti place tie si presupun ca porti skechers(eu asa ma imbrac). bate baieti doar cand te enerveaza nu fara nici un motiv :d. poate nu vrei sa te saruti dar macar sa te ti de mana cu cineva...merge.
raspunsul asta a venit din inima o:-). fundita?
Deci uite incearca sa nu te mai imbraci in negru pentru ca sigur asa te imbraci incearca culori mai deschise si cand dai in baieti dai asa cu palma inceeeet daca nu te poti abtine incearca asta si incet incet ai sa te dezveti de stilul asta cu negru si ai sa porti culori mai deschise daca vrei sa asculti si iti place rockul fa-o dar nu te imbraca ca ei ca si daca nu poti face asta sigur vei gasi un baiat la fel ca tine
Bafta Succes
Sunt rocker adevarat, nu pitipoanca-so-nu ma imbrac numai in negru-tricourile mele cu formatii sunt albeSi port o multime de bratari suuper-colorate
Un rocker adevarat nu e emoist sa se imbrace numa in negru
Nu trebuie sa te schimbi cine te place te place asa cum esti daca vrei sa mai vb lasa id:*