Pentru că blonzii sunt foarte rari. Asa ca decat sa astepte un blond, mai bine alege un brunet.
Nu o zic cu răutate sau ceva dar multe chiar nu vor să aștepte.
Românce de 17-18-19 ani
Aleg chiar și din aia din alte etnii daca mă întelegi, de aia cum e hornul pe dinăuntru, adică,, murdar".
Fetele caută băieti cu bani sunt materialiste de mici ca provin multe din familii sarace si sau saturat de saracia de acasa asa ca multe ramîn singure ca au pretentii cu carul.
Cunosc și fete care vin din familii bogate și tot așa fac
Nu culoarea parului contează și simetria feței și înălțimea,atracția este involuntară,repet involuntară nu e vina nimănui că e atras de x,la fel și cu foametea, setea nu tu hotărăști când sa le simți, numai judeca fetele că e non sens, e că dacă mai judeca că îmi este sete, foamete
Eu am 183cm, nu știu dacă sunt înalt.dar am văzut fete cu bruneți mai mici de cat mine
Contează simetria faciala, vocea groasă și comportament masculin și contează și starea socială
Eu nu sunt de acord cu afirmatia aia!
Cred ca ai auzit si tu de Brad Pitt, Chris Hemsworth si alti actori frumosi, celebri cu ochi albastri.
Nu are treaba atractia cu culoarea parului sau a ochilor. Asa li s-a pus acelor fete pata.
Tu ai grija de tine, practica un sport sa te dezvolti armonios si fii sigur ca iti vei gasi perechea!
Nu mă consider urât, doar că toate toate fetele pe care le știu fac așa..am văzut și fete random pe care nu le cunosc vorbind pe tiktok cum că le plac bruneții și chestiile astea..nu înteleg de ce pe multe dintre femei le atrag acest timp de bărbați, mi s-a spus de multe ori că mi-ar sta bine împreuna cu o fata blonda cu ochi albaștri dar alea pe care le știu eu s-au combinat la rândul lor cu băieți bruneți
Acum nu stiu daca tu constientizezi, dar fetele sunt si ele orgolioase si n-o sa-ti recunoasca vreuna in fata ca e lesinata dupa tine.
Poate fetele pe care le-ai auzit incercau sa iti distraga atentia ori sa te faca putin gelos. E si asta o posibilitate.
Dar te asigur ca nu in asta sta atractia, iar caracterul omului e cel care conteaza.
Fiecărei persoane îi place un anumit lucru, acum că tu nu ai întâlnit pe cineva care să te placă, asta e altă problemă. La un moment va apărea cineva și pentru tine.
Salut,nu mă simt aiurea doar că voiam sa dezbatem acest subiect
Multi mi au spus că mi-ar sta bine cu o fata blonda și ochi albaștri dar la ele la rândul lor s-au combinat cu bruneți.
Nu știu de unde vine chestia asta. ceva genetica sau nu știu.
Daca ai umblat sau ai stat cu multe fete..prietene sau cunoștințe sigur ai auzit în acel grup
,, X e frumos, e brunetel"
N-am înteles niciodată asta.
Barbatii albi bruneti par mai frumosi decat cei blonzi. In plus se zice ca brunetii sunt mai focosi in dragoste si mai virili.
Concentrează-te pe învățatul pentru bac și lasă prostiile cu fetele. Ai timp după de ele.
Eu am vrut doar să-mi răspunzi la întrebare, nu am probleme cu bacul.îl iau 100%
Bravo!
De ce crezi ca varsta liceenilor nu-i pentru iubire? Se poate imbina foarte bine invatatul cu iubirea. De cand e lumea varsta tinerilor adolescenti este considerata varsta iubirii neconditionate. Cand o sa discute despre iubire? La batranete?
Habar nu am, mie personal, imi plac băieți cu orice culoare de păr, eu zic ca caracterul contează, dar recunosc, părul blond la băieți fie blond murdar or blond normal, este nemaipomenit, am un prieten care are părul blond murdar (cred ca stii la ce ma refer) și multe fete îl plac, dacă stii Harry Potter sigur îl știi pe Tom Felton aka Draco Malfoy când era tânăr? Ei bine părul ăla blond au făcut multe fete să îl placă, în orice caz, o să ai timp să găsești și fete cărora o să le placă părul tău, deși băiat blond cu ochii albastri? Ma mir ca nu ai o mulțime de admiratoare
Probabil ce am scris aici pare nefolositor și nu ar mai trebui să dau sfaturi, Spune-mi te rog deoarece este prima dată când ofer un sfat pe TPU!
Știu despre ce vorbești, am prieteni care sunt acel blond murdar.un fel de Blond cu câteva fire de șaten sau ceva
Ce pot sa spun e că
Am 183cm înaltime(nu știu dacă sunt înalt) cam așa suntem mulți băieți din clasa
Sunt blond blond, nu din ăla cum ai spus mai sus
Ochi albaștrii care dau puțin spre gri.
Ce admiratoare sa am? cum am spus mai sus toată lumea vorbește de băieți bruneți
În legătură cu sfatul tau e oarecum okk dar nu știu pe unde mai sunt fete ca tine, cel mai probabil nu la mine în liceu.
La 1.83cm esti destul de înalt, și sincer imi pare rău căci la tine în liceu nu sunt fete de genul, dar mie chiar nu imi vine sa cred ca nu ai ți admiratoare după această descriere, blond cu ochii albastri spre gri? Ce poate fii mai frumos de atât? În fine dacă chiar vrei sa gasesti pe cineva, fă- ți un cont de Instagram, posteaza câteva poze cu tine și sigur o sa găsești fete interesate, sau dacă nu vrei relație online, doar așteaptă momentul, sigur o să îți găsești o fată care nu e înnebunită după bruneti. Noroc!