| Yourshyguy a întrebat:

Deci am si eu o intrebare. Am 16 ani, cum v-am mai zis si problema e ca la mine penisul sta mereu cu capul afara, decalotat gen. Vreau sa va intreb asa e normal sau asta e ca inca e in crestere? Am mai tras si eu cu ochiul la alti baieti si am vazut ca sta acoperit capul. E asta vreo problema cand imi incep viata sexuala. Precizez ca sunt virgin acum. Funda.

10 răspunsuri:
| mihai69 a răspuns:

Probabil ai fost circumcizat în fragedă copilărie și nu îți amintești.
Nu e nicio problemă.

| Emilian65 a răspuns:

Nu te speria! Este normal sa fie asa. Pentru liniștea ta, consulta un medic urolog.

| Konstantinos99 a răspuns:

Nu e frate problema ramai cu gandul la invatat, la afaceri, sa fi virgin pana o gasesti si tu pe aia virgina si sa aveti familie frumoasa. Domane ajuta!

| alexsq18726 a răspuns:

Salut. Si eu am 16 ani. La mine penisul sta decalotat doar cand este in stare erecta. Al tau sta decalotat si in stare fleasca? Posibil sa ai ata rupta. Dai laba des?

| Anonimboy111 a răspuns (pentru alexsq18726):

N-are treabă dacă are ata ruptă sau dacă face laba

| Anonimboy111 a răspuns (pentru alexsq18726):

Salut, stai calm ca nu e nimic grav, ori ai circumcizie ori ți se beleste singură

| Yourshyguy explică (pentru Anonimboy111):

Sta belita mereu, gen nu se trage pielea peste cap.

| Anonimboy111 a răspuns (pentru Yourshyguy):

Probabil ai circumcizie

| Beaaaa a răspuns:

Dacă vrei, trimite-mi o poză pe insta și îți pot zice ceva, băiat de 17 ani sunt

| Beaaaa a răspuns:

Dacă vrei, trimite-mi o poză pe insta și îți pot zice ceva, băiat de 17 ani sunt holy.rainbows