| ccrriissttiinnaa11221122 a întrebat:

Deci, buna TPU, sper sa intelegeti intrebarea mea am o mare problema.eu plac foarte mult un baiat, si el stieacest lucru, dar eu, fiind ma rusinoasa nu pot sa ii spun lucrul asta in fata. deci uitati ce am vb cu el :
el: pe cine esti suparata?
eu:pe o prietena
el:ce ti-a facut?
eu :ehh...lasa, nu conteaza
el:eu stiu de ce esti suparata. nu ai curaj sa spui!
eu:ai dreptate, nu am curaj sa zic
el:tu stii ca eu stiu aproape totul,nu?
eu :da, stiu foarte bine
el:ok, vorbim mai incolo paa!
eu :paa
el :poate prinzi si tu curaj...
eu : sa ce?
el:oare sa ce?

daci, sunt sunt disperata! ce credeti ca a vrut sa spuna la ultima parete? oare ma place? ce sa cred? viata mea s-a dus! help pls!

Răspuns Câştigător
| corbulalbrosu a răspuns:

Nici pe el nu-l da afara din casa curajul/tupeul, este ori foarte bine crescut/educat ori si el este destul de retinut/ezitant din moment ce nu indrazneste sa-ti spuna in fata in ce mod te apreciaza si ce doreste de fapt de la tine.Se pare ca amandoi sunteti niste timizi destul de rusinosi.Incearca macar sa-i propui o iesirela plimbare in doi. Mai mult curaj si totul se rezolva iar viata ta va deveni realitatea din visul tau.

3 răspunsuri:
| danutzu96 a răspuns:

Daca ai vorbit despre el si cu alti prieteni/prietene o fi aflat de la ei/ele. Si acum asteapta sa o spui in fata.

| ccrriissttiinnaa11221122 explică (pentru danutzu96):

Asta stiu ca a aflat d la prieteni

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu inteleg din ultima parte ca in caz de nu prinzi curaj isi va indrepta atentia spre alta care nu moare sa spuna 2 cuvinte. e "dragut" sa fii timida dar nici in halul asta