| Yourshyguy a întrebat:

Deci gen de la ce vârstă ca baiat e bine sa te faci acolo jos, gen sa te epilezi?

Răspuns Câştigător
| Kiran a răspuns:

Cand ai suficiente informatii despre cum sa te epilezi singur, pielea in zona pubiana este sensibila si trebuie sa foloseste produse specifice. (sa eviti o iritatie, etc)

11 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Epilarea organelor genitale tine de preferinta personala, nefiind vorba de nici o varsta.

| mihai69 a răspuns:

Gen ca băiat, dacă nu e trans, e sigur masculin.
De epilat, se epilează ambele genuri (și masculin, și feminin), dar numai cei care consideră că așa e mai ok pentru ei/ ele. Desigur, numai după ce acolo este deja un tufiș suficient de mare ca să necesite atenție.
Vorba aia: după ce tai iarba din grădină, chiar și piticii par mai mari.

| lpavel a răspuns:

Gen de la ce varsta vrei tu gen! gen esti prost sau te faci gen...

| Yourshyguy explică (pentru lpavel):

Nu mai prost ca aia care te-a **** pe tine.

Răspuns utilizator avertizat
| StoicAnalysis a răspuns:

Adica sa te razi vrei sa spui.
Nu recomand niciunui barbat sa se epileze laughing) Cine ar fi atat de nebun la cap sa-si smulga parul de pe c###e?

Daca te referi la a te rade acolo jos, sa stii ca e la alegerea ta. Nu e o regula generala. Insa vara, cand e cald, recomand sa te razi.

| MMP2000RO a răspuns:

Nu e cazul în opinia mea să te epilezi deloc acolo jos.

| Yourshyguy explică (pentru MMP2000RO):

Pai sa stai asa cu par e aiurea.

| MMP2000RO a răspuns (pentru Yourshyguy):

Dc crezi că ar fi aiurea? Am o igienă ok și în plus oricum nu mă vede nimeni cu păr acolo.

| alexsq18726 a răspuns:

Cand iti apare parul pubian si este mare? Nu este o varsta stabilita. Mie mi-a aparut la 13 ani si m-am facut

Întrebări similare