Si eu intr-o perioada am incercat sa fumez si crede-ma ca este cea mai mare prostie!
Ar trebui sa te lasi, este pentru sanatatea ta si mai ales ca e bine si la buzunar(tigarile fiind doarte scumpe).
Tu faci ce doresti, dar ar trebui sa te opresti pana nu va fi prea tarziu...
Sper ca te-am ajutat si sper ca o sa-mi asculti sfatul!
Ar trebui sa te lasi de fumat pentru sanatatea ta. Poate nu iti dai seama cat timp esti tanar, dar mai tarziu o sa cauzeze. O sa obosesti mai repede (deoarece cand fumezi inhalezi fum in plamani), vei avea probleme cu dantura, posibil astm.In plus mainile, respiratia, hainele o sa iti miroasa a tigari si este foarte neplacut. E cel mai bine sa te lasi de tigari cat timp e devreme.
Depinde de varsta ta... daca prietenii care sunt tigarilor sa nu se indeparteze de tine din cauza asta...
. faci cum crezi ca este mai bine pentru tine, sanatatea ta si prietenii tai [ conteaza si parerea lor
]
funda?:X
Categoric ar trebui sa te lasi.
Sa sti ca pentru cateva tigari fumata pierzi o ora din viata si asta este foarte ingrijorator. Succes! vreau fundita
Heii! dar e bine ca ti le numeri
cand oi ajunge dependenta oare
numeri pachetele sau tzigarile din el
fa ce vr
daca vr las-te daca nu nu te lasha. eu te-as sfatui :d sa nu le lasi
depinde si de ce varsta ai`
asta cu lashatul depinde doar de tine si de vointSa tah
N-am auzit pe nimeni care fumeaza de 15-20 de ani sa fie foarte mandru de asta.Toti se plang cat au incercat sa se lase si cum nu reusesc.Nu ne ia nimeni libertatea de a gresi dar si ponosul alegerilor noastre tot noi il tragem.
Eu zic sa nu continui...Incearca sa le lasi pentru ca mai incolo o sa iti creeze dependenta!![]()
Incearca sa mergi in locuri in care nu se fumeaza sau sa iesi cu persoane care nu fumeaza si o sa iti fie mult mai usor!
Succes!:*
Lasa tigarile! incearca iarba
). am glumit. nu e bine ce faci.mai tarziu o sa realizezi ca nu e bine dar o sa fie prea tarziu.Incearca sa te lasi.
Lasa. te tigarile sunt si scumpe si nici nu. ti fac nici un bine... o risipa de timp si bani
Eu nu fumez \m/ si ma simt bine adica nu simt nevoia sau altceva lasa`te incearca