| Yourshyguy a întrebat:

Deci sa va spun ce mi s-a intamplat. Eu am 16 ani, aproape 17, sunt clasa 11-a si stau la internat de luni pana vineri ca nu sunt din oras. Acum cateva zile faceam tenele cu un coleg de clasa, gen rezolvam impreuna niste grafice, si la un moment dat colegul cand a vrut sa-mi explice ceva m-a prins dupa gat si s-a apropiat de mine, gen si-a atins piciorul de al meu si corpul si a pus mana peste mana cu care scriam. Eram amandoi in pantaloni scurti si tricou, dar am simtit ca era fiarte cald si piciorul lui si mainile cu care ma atinsese. Da treaba ca nu eram singuri, mai era si alti colegi in sala gen. Da ce m-am speriat mai tare e ca m-am excitat, gen s-a sculat, intelegeti voi. Na e prima data cand ma atinge un baiat si nu stiu ce sa inteleg, s-a dat la mine sau e ceva normal? Si eu de ce m-am excitat? Pff, e aiurea rau de tot. Ms de raspunsuri, dau funda.

1 răspuns:
| eliancodrut a răspuns:

La intrebari poti sa-ti aspunzi doar tu. La varsta ta e posibil sa te exciti la orice atingere, indiferent de cine este facuta. Doar tu poti sa-ti dai seama daca iti plac baietii sau nu. Si inca ceva: sa stii ca peste 60% dintre persoanele de gen masculin au trasaturi sau simt atractie fata de persoanele de acelasi sex. Asta nu inseamna ca toti sunt homosexuali. Un studiu arata ca peste 40% dintre barbati au dorinta de a incerca sa faca sex cu un alt barbat. Dar putine se materializeaza.
Atingerea intre baieti, inclusiv in partile intime nu este ceva iesit din comun.