Din ce am văzut eu la femei chiar contează. Ele îți vor spune că sufletul sau inteligenta contează dar fabulează. Unele recunosc altele nu, asta face diferența.
Dimensiunea nu contează,aspectul fizic contează,vocea profundă, mirosul de masculinitate, personalitate masculina, in fapt grosimea contează, dar tu nu trebuie sa te compari cu nimeni
Pe mine m-a dat gagica afară din casă ca o aveam prea mică, însă tovarășu m-a primit cu brațele deschisă pentru ca o aveam suficient de mare să ne duelam
Da, chiar conteaza dimensiunea, daca este prea mic sau prea subtire atunci nu va fi capabil sa satsfaca vaginal nici o femeie.
Uite ce am gasit asta pe net:
Conform criteriilor medicale, se consideră micropenie sub 7 cm în erecție. Orice valoare peste această limită intră în zona normală, deci 10 cm este perfect normal din punct de vedere clinic. În plus, satisfacția sexuală feminină este corelată mai ales cu stimularea clitoridiană și cu factorii psihologici, nu cu lungimea.
Conteaza mai mult grosimea. La lungime conteaza doar sa nu fie sub 10cm.
Cu cat e mai gros cu atat mai intens este sexul. Excitarea fiind de partea ambilor parteneri.
Cel mai mult contează sa iubești persoana..atunci e auxiliara problema mărimii
Conteaza boss iti zic eu ca gen daca o ai de 9 cm in erectie cum o am eu astea nici nu simt si trebuie sa iti pui prostetica de aia din plastic peste ca sa simta deci na asa e viata uneori bossea
Micropenisul este considerat sub 10 cm.
Un penis normal pentru romani este in jur de 13cm
Nordicii il au pana la 18-19cm, africanii il pot avea pana la 20-25cm.
Satisfactia sexuala a femeii tine de priceperea barbatului dar si de masura unui organ sexual.
20-25 cm? Loll, iti dai seama cum arata
)) possibil ca au uni africani dar Nu multi, Ia o rigla sau metru si uitate cat e 25 cm, le ajunge pana la genunchi ce mama naibi
) cara dezinformare
Ia de citeste pe internet, daca nu ai habar.
20cm este ceva normal deja pentru europeni, in general nordicii (Norvegia, Suedia, Islanda, Danemarca, Finlanda,) care sunt barbati foarte inalti si foarte dotati.
Cat despre africani stie toata lumea ca sunt foarte bine dotati, fiind anumite triburi cu africani care chiar le au foarte lungi, asadar nu trebuie sa te mire ca altii au ceea ce tu nu ai idee ca exista.
Nu puteai sa raspunzi cand am pus intrebarea altfel iti dadeam funda
Baietii cand se lauda mereu adauga aproximativ 3-5 cm in plus. Iar daca spun ca marimea este aproximativ sub 15 cm nu mint.
chiftelutacrocanta întreabă:
anonim2533 întreabă: