| DulceataXP a întrebat:

Draga TPU!
Fostul meu a cerut o sansa de a se intoarce la mine! Lam intrebat de ce ne-am sfadit data precedenta dar el mi-a spus ca in timp ce era sfadit cu prietena lui el vroia sa o uite si a inceput sa vb cu ea dar dupa nu mult timp iar sa sfadit de tot paremise ca chiar s-a schimbat total si nu este asa deama de rusinos si multe altele
Oare a putea ofacea eara a treia oara?

Răspuns Câştigător
| MilkAndCookies a răspuns:

Eu am inteles perfect ce-ai scris,si chiar nu vad nimic anormal in postarea ta, dar probabil ca amicii de mai sus au chef de sfada.
Deci sa iti spui cum sta treabatongueoate ca omu dupe ce sa despartitu de aia, a inteles ca tu esti cu adevarat o fata adevarata, cum ar veni, scuze de repetitie.Deci ea la dezamagit cu niste faze, care el sigur nu-l-ea vazut l-a tine.Si deci tu esti mai ceva ca ea.Adica mai presus.Si eu spun sa mai dai lui o sansa, sa nu-l ratezi, mai ales ca nu prea mai e multi baieti in ziua de azi, toti pleca afara la munca.Si cauta sa nu te sfadesti cu el dibn orice.Si fai mancare, barbatilor le place asta.Mancare caldaadica.

2 răspunsuri:
| GabiArian22 a răspuns:

E greu de inteles ce ai scris, dar totusi nu ai nimic de pierdut daca ii mai dai o sansa.Chiar daca e fostul, poate daca nu a mers prima data o sa mearga de data asta relatia.Eu zic sa ii dai o sansa dar sa ai grija in acelasi timp.

Răspuns utilizator avertizat